Mennyi pénzből éltek havonta?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 22:25
1/29 anonim válasza:
Változó, ketten vagyunk, 130-200 között van a bevételünk. Fél éve ugyanez még csak 80 volt, na az durva volt 50 ezres albérleti díj mellett :S
2/29 anonim válasza:
Gyerek születése előtt 350 ezerből éltünk ketten, most gyesen vagyok, 140 ezerből kell kijönnünk. :( (az én 210 ezres fizum kiesik).
3/29 anonim válasza:
utolsó! Mennyi a gyes és a családi pótlékod?
4/29 anonim válasza:
Kb. 80-90 000. Ebből még lejön a lakáshitel törlesztés.
5/29 anonim válasza:
Gyes és csp = 25.000 + 12.000 = 37.000
7/29 anonim válasza:
Gondolod,hogy itt őszintén lehet válaszolni a csaláéd jövedelmi viszonyáról ! Ahogy a kérdéseket megfésülik ukászra ugy a jöv edelmi viszonyodat is jegyezhetik és a cimed alapján irány a hatóság.
9/29 anonim válasza:
07:46 Te nagyon vicces vagy! :))
10/29 anonim válasza:
Munkanélküli segélyem havi 45ezer.Párom m.nélkülije már csak 25 ezer(őt régebben küldték el)
De kettőnknek ez elég,jól élünk belőle.2 autónk van,bár már csak az egyiket tankoljuk,de fizetjük rendesen a "kötelezőket"
A ház sajátom,tavaly vettem,hitelmentes(Így könnyebb,mint az előzőben,amin volt hitel is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!