Hány fok van a lakásotokban/házatokban jelenleg? Hogy viselitek ezt a hűvös, esős időt? Fűtötök már? Ha igen mivel, kazán, konvektor stb?
Figyelt kérdés
Engem nagyon megvisel ez az idő. 21 fok van még bent, de én már fázok, alapból is fázós vagyok. Nyáron itt bent nálam 30 fok volt, imádtam, olyankor érzem magam a legjobban, mikor kánikula van és süt a nap. Van aki el se hiszi, hogy képes vagyok a napon ülni 40 fokban és pirítani, izzasztani magam úgy, hogy nincs semmi bajom tőle. Viszont a hideg miatt hamar fáznak a végtagjaim, már 2 zoknit vettem fel, de még nincs fűtve. Gondolkodom, hogy befűtsek-e, de ez a 20-21 fok még a tűrhető kategória. Nagyon várom újra a tavaszt és a nyarat mikor már a fűtést a Nap melege oldja meg és újra forró napok lesznek napsütéssel. Ti melyik időben érzitek magatokat jól?okt. 4. 12:04
61/61 anonim válasza:
21-24 fok között van a lakásban. Jelenleg is konvektorokkal fűtünk. Én is 30 fok körül érzem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!