Hány fok van a lakásotokban/házatokban jelenleg? Hogy viselitek ezt a hűvös, esős időt? Fűtötök már? Ha igen mivel, kazán, konvektor stb?
Figyelt kérdés
Engem nagyon megvisel ez az idő. 21 fok van még bent, de én már fázok, alapból is fázós vagyok. Nyáron itt bent nálam 30 fok volt, imádtam, olyankor érzem magam a legjobban, mikor kánikula van és süt a nap. Van aki el se hiszi, hogy képes vagyok a napon ülni 40 fokban és pirítani, izzasztani magam úgy, hogy nincs semmi bajom tőle. Viszont a hideg miatt hamar fáznak a végtagjaim, már 2 zoknit vettem fel, de még nincs fűtve. Gondolkodom, hogy befűtsek-e, de ez a 20-21 fok még a tűrhető kategória. Nagyon várom újra a tavaszt és a nyarat mikor már a fűtést a Nap melege oldja meg és újra forró napok lesznek napsütéssel. Ti melyik időben érzitek magatokat jól?okt. 4. 12:04
21/61 anonim válasza:
Vérszegény vagy azért fázol 21 fokban.
22/61 A kérdező kommentje:
Vérvételen februárban voltam és negatív, mellé sportolok is és fizikai munkát is végzek. Egyszerűen én a 30 fokhoz vagyok szokva itt bent is, nyáron nálam tárva-nyitva minden a legnagyobb kánikulában, míg más besötítve légkondi mellett izzad. :) Szerintem aki a meleget nem bírja nem biztos, hogy fizikailag beteg, csak nem ehhez van szokva.
okt. 6. 16:35
23/61 anonim válasza:
3-as vagyok. Takaró alatt sok a 23 fok, leizzadnánk reggelre. Ezért lekapcsoljuk, de reggel nagyon gyorsan vissza melegszik a levegő.
24/61 anonim válasza:
Dunántúl. Múlt hét elején fagyok voltak hajnalban. Munkahelyen még nincs fűtés, ott 16 fok van bent ma.
26/61 A kérdező kommentje:
24: A Dunántúlra a napokban 23-25 fokokat mondanak és sehol sem láttam napközben 5-10 fokot a meteorológiai térképeken. Lehet valami fagyzugban laksz vagy magaslaton ahol nem mérnek? 16 fok nálam télen van -10 fokokban ha nem fűtök be. Nagyon rossz lehet a szigetelése annak a helynek ha most 16 fokos.
Szerintem ilyen forró nyár után mint az idei volt, most sokaknak jól esik ez a hűvösebb idő. Felénk nyáron hetekig volt 39-40 fok, ilyet még nem pipáltam, de nekem bejött. :)
okt. 7. 21:52
27/61 anonim válasza:
Eddig 4-14 fok volt a Dunántúlon. Most 3 nap meleg lesz.
28/61 A kérdező kommentje:
Hol látsz te itt 4-14 fokot? :) Ma 20 fokos maximumok voltak és csütörtökre 27 fokot is jeleznek.
okt. 8. 00:31
29/61 anonim válasza:
Mondjuk a 4 fok az kb 2 napja volt éjjel. Nappal pedig maximum 14 fok volt múlt hét nagy részében. Te tegnap születtél? Mert akkor érthető.
30/61 A kérdező kommentje:
Éjjel, így világos. De szerintem belefér így októberben, főleg, hogy július, augusztusban de még szeptember első hetében is tartós forróság volt. Most a 25 fokok jól fognak esni és az éjjeli 15-17 is. Ahogy elnézem nem nagyon kell fűteni a következő 10 napban majd, csak temperálni kicsit a szobahőt.
okt. 8. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!