Magyarországon miért fűtenek szeméttel évek óta sokan?
Az utcákban büdös műanyag és gumifüst, még városokban is.
Évek óta, mindig!
Más országokban ilyet nem tapasztaltam.
Nem értem mire jó ez. Szándékosan tönkre akarják tenni az emberek egészségét?
"A rezsicsökkentés miatt olcsó a gázfűtés."
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Emellett például ott, ahol én lakom nincs is a falvakba bevezetve a gáz, tehát még annak sincs lehetősége gázzal fűteni, aki esetleg megengedhetné magának.
2013 óta változatlan a gáz ára nálunk. Jelenleg az átlagfogyasztásig.
Hát biztos nem azt.
Műanyag, gumifüst, ez biztos.
Az állítólagos "átlagfogyasztás" kb semmire nem elég, ha nem egy tömbházas garzonban élsz egyedül, VAGY egy modern korszerűen felszerelt majdnem-passzívházban.
"Az állítólagos "átlagfogyasztás" kb semmire nem elég"
Szerintem reális, hogy átlag. A pici, modern garzonlakás jóval alatta van, a felújítatlan családi ház meg jóval fölötte. Szerintem egy nem modern, de felújított családi házzal be lehet férni alá - legalábbis én most egészen jó esélyt látok rá, hogy a kádárkockámmal sikerül.
A villany, na azt nem tudom, hogy lehet elég valakinek a havi 210 kwh... a bojlerem egymaga többet eszik.
Évi 1700 köbméter gáz az rengeteg szerintem.
A bojler külön számít (éjszakai áram)
Én ha évi 1700 köbméter gázt fogyasztanék akkor alaposan megugrana a gázszámlám. Mivel kevesebbet fogyasztók gázból, spróroltam a fűtéssel az előző években is.
Nyilván nem mindenkinek van éjszakai áram.
Pl nekünk se, így nyáron épp hogy elég a limit. Télen problémák lesznek, mivel a fűtésünk is villanyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!