Miért élnek sokan még mindig a középkorban? Miért veszik semmibe a fiatalok akaratát és miért adják össze őket akaratuk ellenére? (Magyarországon.) És mi van akkor, ha a két fiatal nem szereti egymást, miért kell összeházasítani?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 13:29
1/7 anonim válasza:
Nyilván nem a borsodi roma telepek példájából kell kiindulni.
3/7 anonim válasza:
#1: Borsodi vagyok, itt sincs ilyen. Nem tudom a kérdező merre élhet és melyik században.
4/7 A kérdező kommentje:
Bódi családról és a hozzájuk hasonlókról beszélek.
2021. márc. 10. 13:47
5/7 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ma MO-on senkit nem adnak össze a beleegyezése nélkül????
6/7 anonim válasza:
Romáknál nagy divatnak számít az, hogy "megveszik" a nőket, nem mindegyik románál általában a muzsikus,kolompár ott is a tehetősebb romáknál.
Ezt úgy értem, hogy kérnek pénzt a leendő beli férjtől, nem lehet csóró,nem mindegy melyik családból származik.
Hallottam olyant is már, hogy valaki 40 milliót fizetett a nőért.
7/7 anonim válasza:
Fogalmam nincs merre van Bód, google keresés sem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!