Mennyi cigány van ma Magyarországon? Tudom nehéz megállapítani mert sokan magyarnak mondják magukat stb. De kb mennyi lehet? 5-6-7 százezer? 1-2 millió?
Szerintem egymillió már simán van. Csak Borsodban a falvakkal együtt lehet több százezer. És nézve a demográfiai mutatókat, 2040-re ez a szám még legalább a duplájára nő, miközben a magyar meg csak fogy.
Emiatt is sokan erősen gondolkodnak azon, hogy érdemes-e még utódot nemzeni/szülni ebbe az országba, mert ha így haladunk, akkor a most születők vagy vállalják az alja szerepet, és fehércigányok lesznek, vagy örök kitaszítottak, akiknek terror és elnyomás lesz az élete.
Vicc nélkül de szerintem az ország harmada cigány.
Ha abból indulok ki ahogyan világosodnak és letagadják fajtájuk.
Nagyon sok embert ismerek aki magyarnak vallja magát mert nem vagy kevésbé látszik rajta.
Miközben ismerem a szüleit ,nagyszüleit akikről tisztán látszik ,hogy nem magyarok.
1990: 500 ezer
2020: 1 millió
Nem leszünk Khalifa, Olaszliszka leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!