Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan haltak meg ma Magyarorsz...

Sokan haltak meg ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban a médiában volt pár kiemelt haláleset. Ma még nem olvastam, ezért kérdezem, hátha tudja valaki.
2022. máj. 7. 19:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Átlagos
Nem
Egyéb
12 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Miért nem nézed meg pl itt?

[link]

2022. máj. 7. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

Az, hogy hányról beszélnek, egy dolog, és az is, hogy hányan halnak meg. Egyáltalán mit számít, hogy 2022. május 7.-én 19:57-ig hány ember hal meg?

Vagy csak a gyk-n pontra hajtasz, és azért teszel fel felesleges kérdéseket?

Akkor bizony te se élsz.

2022. máj. 7. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Hiába pontozgatsz le, én sem értem, hogy ez miért érdekel téged ennyire.
2022. máj. 7. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
Én felpontoztalak.1es vagyok. :)
2022. máj. 7. 21:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Pontozzon titeket a népharag, hogy már egy kérdést se lehet feltenni anélkül hogy valaki bele ne kötne...
2022. máj. 7. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Azért beszélnek ilyen sztorikról, mert lusták normális hírműsort kreálni.

Ez az egész felér egy hírhamisítással!

Hírhamisítás ugyanis nem csak azt jelenti, hogy hamis információt közölnek, hanem az is, hogy az igaz hírt indokolatlan mértékben tolnak, de van még más definíció is.

Történt valahol egy autóbaleset? igaz? - igen. De miért számít ez országos jelentőségű hírnek, ráadásul olyan fontoságúnak, hogy több percen át beszéljenek róla. Ennyi erővel arról is perceken át tartó riportot készíthettek volna, hogy egy teljesen átlagos nő szült egy gyereket, vagy Karcsi átkísérte Béla bát a zebrán, Irma néni meg elment a férjéért a kocsmába.

Balesetről ilyen szinten kegyeletsértő műsort készíteni, kb. nem is riporterek ezek, hanem hiénák. Arról, hogy mondjuk az M7-es x szakaszán torlódás volt baleset miatt, az még rendben, de ennél több nem kell.

Tiszta horror lett a híradó.

Tényeket kéne közölni: bel-, külpolitika, stb. de az országos híradó lement bulvárba. Undorító.

Te meg a keselyűk végtermékét falod. Gratulálok!

2022. máj. 7. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Én nem, másokról meg nem tudok.
2022. máj. 7. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Hahó
2022. máj. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!