Hogyan lehetséges, hogy a hiperliberális Hollandiában harmadannyian, a szupraballib Sédországban pedig csak feleannyian haltak meg lakosságarányosan koronavírusban, mint a Fidesz és Orbán vezette illiberál Magyarországon?
Ezek az összehasonlítások nagyjából semmit nem érnek, mert minden országban más módszerekkel veszik fel az adatokat.
Itt olvashatsz többet ennek a hátteréről:
Ha elolvastad volna a cikket, láthatnád, hogy a szakértők +800% és -400% közé teszik a közölt adatok ls valóság közötti különbségeket, tehát az eltérések messze felül múlják azt, amit te el tudsz képzelni.
Amúgy az egésznek nem sok köze van liberalizmushoz meg illiberalizmushoz. Ha komolyan érdekelne a téma, akkor inkább a statisztikai módszerekről, lakossági korfákról, lakossági elhízásról, és sok minden másról kéne érdeklődnöd.
“ msn.com :DDDD”
Igaz nem az #1 vagyok, amúgy tudtad hogy az MSN Gates-é
A többlethalálozást érdemes nézni az eltérő módszertan miatt.
"Ez csak a fideszes bemantrázott propagandaszöveg, hogy itt a fidesz igazából mindenkit covidosnak hazudott mert az milyen jó"
Érdekes! Én ezt az ellenzékiektől hallottam még tavasz környékén. A Fidesz mindenkit covidosnak hazudik, hogy fenn lehessen tartani minél tovább a rendeleti kormányzást, diktatúrát, stb.
És az hogyan lehetséges, hogy az illiberális Kínában, Oroszországban, Belarussziában meg még kevesebbe, mint a legtöbb nyugati ballib országban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!