Ha a covid miatt 10 000-en haltak meg a tavalyi évben Magyarországon, az alkohol miatt pedig 30 000-en akkor miért nem tiltják be azonnal az alkoholt?
Magyarország szégyene lenne az, ha be kellene tiltani az alkoholt, mert azt jelentené, hogy a magyar emberre ennyit sem lehet rábízni, mint önálló döntést/felelőséget.
Az, hogy én elkapom-e a Covidot vagy sem, nem rajtam múlik, de az, hogy megiszom-e reggel azt a felest vagy sem, az viszont rajtam múlik.
“ Az, hogy én elkapom-e a Covidot vagy sem, nem rajtam múlik,”
Dehogynem. Bezárkózol, nem kapod el. Ennyi. Úgyis mindenkit bezárnátok.
Tényleg nem érted??
A vírust nem tudod megkérdezni, hogy akarsz fertőzni???
Na leesett??....
Miért nem tiltják be az alkoholt?
Mert sokan szeretik.
Egyébként a múét év össz covid-halottja kb 22-24000 közé tehető, tehát már a kérdésed eleje sem igaz.
A kérdés másik problémája az, hogy nem rted meg, itt ténylegesen meghalt ennyi ember, akik nem tehetnek róla, akik élhettek volna, és akiknek a halála elkerülhető lett volna. Pl kevesebb adriázással, kevesebb mellébeszéléssel, szigorú zárással, valódi kijárási tilalommal.
A szememben kegyeletsértő az ostoba kérdésed. Főleg, hogy a két általad kérdeztt dolognak semmi köze egymáshoz.
Mondom, ne az arányokat nézd...a vírus fertőz, láthatatlanuk, észrevétlenül...lehet, hogy téged, vagy a szüleidet, vagy az én szüleimet, én már átestem rajta, köszönöm, nem kérek még egyszer belőle.
Aki meg piál, az maga dönti el, hogy mennyit AKAR inni.
"Miért nem tiltják be az alkoholt?
Mert sokan szeretik."
Sokan szeretnek étterembe járni. Mégsem lehet.
Az alkoholt egy tollvonással be lehetne tiltani és megmenekülne 30 000 ember évente!
A korona ellen meg nem lehet sok mindent tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!