Nem furcsa, hogy Magyarországon nem lehet inni munkahelyen?
Én voltam Németországban kiküldetésen, az első nap letett az egyik kollégám az asztalomra egy sört.Kérdeztem, mi ez.Ő meg mondta,hogy hát sör és kérdezte,hogy a magyarok nem isznak sört vagy mi.
Aztán, hallottam a pisszenéseket, azt amikor kinyílik a sörös doboz.Mindegyikük itta, még a nők is.
Amikor meg onnan jöttek kiküldetésre Magyarországra, hozták be a sört az irodába és mindenki értetlenül nézett rájuk.De, nem nagyon zavartatták magukat, csak azért is megitták.
Aztán halkan mondtuk nekik,hogy itt ilyesmit nem szabad,de nem igazán értették,hogy miért.Szerintük ennyi sör kell a munkához,olyan, mint az autónál a gyújtás.
ALkoholos befolyás alatt nő a reakcióidő, gyengül a teljesitmény, nem képes koncentrálni a munkavállaló, így nem dolgozna meg elég keményen a 80ezer forintjáért.
Nem, Magyarországon ez nem furcsa.
"De talán az is számít, hogy Magyarországon a munkahelyen általában nem csupán egy doboz sört isznak és utána dolgoznak rendesen, hanem literével vedelik a kannás bort és belesz_rnak az egészbe."
Én hallottam olyanról, hogy be akarta vezetni egy magyarországi gyárban egy német tulajdonú cég, de pont emiatt nem vezették be, mert nem bíztak a dolgozók önmérsékletében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!