Csak nekem furcsa ez az állítás?
Egyik fideszes haverom azt mondta,hogy a vasárnapi CEU tüntetésre 20 ezer embert hozatott haza repülőgéppel Soros,de előtte azt mondta haverom,hogy alig voltak tizeren a tüntik.
Most akkor mi van? :D
Mindkét állítás baromság. Nem azért mert ellentmondanak egymásnak, hanem azért, mert
1. Mi a tosznak hozatna Soros külföldről embereket, ha a Fővámon lévő kocsmából is toborozhatott volna? Ráadásul ekkora repülőgépforgalom nem tűnt fel senkinek, mondjuk Ferihegyen?:D
2. Meg kell nézni egy fényképet, és látod, hogy bőségesen többen voltak.
Javaslom haveroddal kerüljétek a politika témáját, mert manapság könnyen hajba lehet kapni, pláne ha sértőnek találja, ha azt mondod baromságot állít.. aztán sérülhet a barátság.
A legnagyobb modern gépek is kevesebb, mint 300 főt tudnak szállítani, azaz legkevesebb 100 gépre volt szükség egy 20 ezres tömeg szállításához. Ami azt jelenti, hogy csak a szállítás többe került, mint az egyetem alapítása, ráadásul a ferihegyi repülőtér is káoszba borult volna. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy állítólag Soros a ballibáknak fizetett fejenként 1 milliót.
Szerintem gondoljátok át még egyszer ezt az összeesküvés elméletet, nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!