Ha a covid miatt 10 000-en haltak meg a tavalyi évben Magyarországon, az alkohol miatt pedig 30 000-en akkor miért nem tiltják be azonnal az alkoholt?
Miért offoljátok szét a topicot?
Most az alkeszeket kéne gyalázni
"rendszerhiba" #44-nek:
Egy laikus aki tudja hogy az elmúlt idők hozzászólásai "off"-ok voltak, tehát elolvasta, de számára az alkeszek gyalázása fontosabb?
Üdvözöllek, "újabb erősítés".
Annyira primitívek vagytok, hogy az már katasztrofáluis!
#26 Kisgyerek vegyészmérnök vagyok, nekem ne erőlködj a sulinettel.
Amúgy ha kicsit is beleolvastál volna megtaláltad volna benne ezt: "Az emberi fogyasztásra is alkalmas alkoholt cukortartalmú folyadékok erjesztésével állítják elő. A 10-12%-nál töményebb alkoholos italokat desztillációval nyerik, mivel az élesztőgombák elpusztulnak az ennél töményebb oldatban" Máris nem írtál volna le emeletes baromságot.
valójában csak rákerestél, belepillantottál és ennyi. Gondolom a cikkekkel is így szoktad csinálni, egyből benyalod ami a címében van.
Ez nagyon gyenge kísérlet volt!
#26 (rendszerhiba) #44-nek:
Azzal árultad el magad (de nagon durván XD), hogy eltévesztetted a címzést! (#26)
Hányan vagytok? XDXDXD
#31 "Nincs annyi gyümölcs a világon.
Szerinted mennyibe kerülne egy feles körte, ha tényleg körtéből csinálnák?"
Szerintem zéró ismerettel ne erőlködjetek ennyit, nevetséges. Mindenféle növény erjesztésével, sőt, szimpla cukros víz erjesztésével (megfelelő kultúra hozzáadásával) is elő lehet állítani az alkoholt. Legalább minimálisan utána nézhetnétek annak amiről beszéltek.
A kulcsszó itt az erjesztés. Pontosan azért védett termék a pálinka, mert nem lehet kukoricából, gabonából vagy krumpliból csinálni és nem adható hozzá cukor sem, mert azokból is nagyon könnyű - és sokkal olcsóbb - alkoholt előállítani. De kicsinykét nézz utána miből is készül a vodka vagy a tequila!
"rendszerhiba" #44-nek:
Bár én is #26 voltam, de nem #26-nak kellett volna címezned.
Tehát képben vagy velem. Túlságosan is.
#15-nek kellett volna címezned! XD
"rendszerhiba", "moderátoroknak":
Mára "letészem a lantot", de "fehér ember nem felejt"!
Ciao!
46/49
Te erőlködsz, én annyit írtam hogy minden van benne, de gyümölcs az nincs és köze sincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!