Ha a covid miatt 10 000-en haltak meg a tavalyi évben Magyarországon, az alkohol miatt pedig 30 000-en akkor miért nem tiltják be azonnal az alkoholt?
30k? Több az.
Amikor arról van szó hogy legális fű azonnal előjönnek az alkeszek hogy ide nem kell drog!!!
Az alkohol egy drog. És magyarország híresen drogos alkoholista fertő.
+ pár millió ami nem alkesz, csak iszik, vedel. Vagyis átlag magyar.
10 Miértne lehetne tenni ellene?
Még nem reagáltál az öttös válaszra.
Ez egy "örökzöld" téma.
Hallottál már olyanról hogy THC függőség? Nem.
Alkohol-függőség? Igen.
Halt már meg valaki füvezéstől? Nem.
Alkoholtól? Igen.
Tehát?
#13, #14-nek:
Az alkoholt etilénből vagy acetilénből állítják elő katalizátor segítségével.
Vagy magadat hiszed túl okosnak, vagy engem néztél túl h'lyének.
Én sem értem ,rákban is sokan meghaltak, így haljanak meg nyugodtan covid miatt is, én csak számokat látok, embereket nem. Autóbalesetben is sokan meghaltak, azok is csak számok.
Akik ezt mondják azokban semmi tolerancia nem mutatkozik, csak a számok.. és ők azok akik elfogadónak gondolják magukat, holott csak saját magukat látják mindenben.
Mert Magyarországon kb. 3 millió alkoholista van, akiknek ha választani kéne hogy eszel-e ma két szelet kenyeret vagy helyette megiszol két felest, egész biztosan az utóbbira esne a választása. Nekik ennyi az egész életük, és akkor még szó se esett a fiatalokról, akiknek a "szórakozás, kikapcsolódás, buli" fogalmak kimerülnek abban hogy hülyére isszák magukat, aztán összehányják a várost meg random csajokat húznak meg a nyílt utcán.
Ennyi embertől vennéd el az egyetlen szórakozási formáját? Arról nem is beszélve mi bevétele van ebből az államnak, múltkor is nézem az újságban hogy egy fél liter ilyen méreg volt vagy 5000 Ft. És valaki képes ennyi pénzt kiadni rá hogy utána rosszul legyen. XD
Szeretem, amikor a vírustagadók eljutnak odáig, hogy sok dolog, amit a "normális élet" részének tekintenek, nem biztos, hogy az. Majd levonják a következtetést, hogy a Covid ellen ezért nem kell tenni semmit.
Ne zavarjon, hogy az alkohol előállítását, forgalmazását jelenleg is szigorúan szabályozzák.
Az se zavarjon, hogy az alkohol tiltásáról vannak tapasztalatok, és csak a szervezett bűnözést erősítik, meg a kotyvasztott, ellenőrizetlen piák miatti halálozást.
#15 vagyok:
Bukta. (szokás szerint XD)
Ismét #15:
Nem csak a százalékból következtetek! Annak változásai is jelentőséggel bírnak. XD
Ezenkívül az is beszédes, hogy a #19-es válaszom még nem került törlésre.
Az a fontos számodra, hogy a külső szemlélő összességében mit lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!