Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az mennyire elfogadható, hogy...

Az mennyire elfogadható, hogy a szomszédnak a bútorai és szobabicklije lépcsőházban van?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni! A villanyóra szekrény melletti részt konkrétan beépítette és mint egy kamraként funkcionál , emellett van még a lépcsőházban kisebb bútor és szobabicikli is és sokszor a lépcsőházban teregeti a bugyikat is .

2022. okt. 4. 12:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Katasztrófavédelmi szempontból akadályozza a közlekedést is? Mert akkor ennek okán lehetne figyelmeztetni.

De amúgy közös képviselő, közgyűlés elé kell vinni ha zavar.

2022. okt. 4. 12:38
 2/29 A kérdező kommentje:
Igazából nem zavarja a közvélekedést , de konkrétan belakja a lépcsőházat és olyan mint valami putri. Ha jönnek hozzánk vendégek én szégyellem ,hogy ott a bugyi a fordulóba
2022. okt. 4. 12:41
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Katasztrófavédelem bírságol miatta
2022. okt. 4. 12:42
 4/29 anonim ***** válasza:
84%

Hivatalosan sem a lépcsőházban, sem a villanyóraszekrényben nem lehet tárolni semmit, ami nem oda való.

Ettől függetlenül nekem is van ez-az a villanyóránál, mert nem tudom hol tárolni (járólap, műanyag virágcserepek egymásba pakolva, virágföld), de mivel hárman használjuk, kizárólag annyi helyet foglalok el, ami jelképesen az én részem lenne, és nem akadályoz senkit semmiben.

Ahogy az első is írta: közös képviselőnek kell szólni, és jó esetben rendet tesz.

2022. okt. 4. 12:44
 5/29 A kérdező kommentje:

*közlekedést akart lenni .

Szerintem sem szabályos ,hogy egy üres falfelületet elfedett azzal bútorral amit kamraként használ.

2022. okt. 4. 12:45
 6/29 A kérdező kommentje:
Csak neki nem a villanyóra szekrényben van ez az , hanem az az melletti részen van egy bútor amibe befőtteket meg mindenféle élelmiszert tárol.
2022. okt. 4. 12:47
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

KAtasztrófavédelem.

Nem lehet folyosót lezárni, se tárolásra használni.

2022. okt. 4. 13:08
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
#6: akkor ezért nem is igazán értem ezt a villanyóra melletti szekrény dolgot :D Az ilyen közös tároló lenne, vagy milyen céllal van ott? Én eddig akárhol jártam, ott csak villanyóra szekrény volt. Mindenesetre nem gondolnám, hogy kisajátíthatná, még ha az egy közös tárolóféleség sem.
2022. okt. 4. 13:20
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem közös , az az övé . Kulccsal zárja. Én sem láttam máshol még ilyet.
2022. okt. 4. 13:38
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Fényképezd már le, és tedd be ide a képet...
2022. okt. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!