Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vettem egy szobabicklit hogy...

Vettem egy szobabicklit hogy kezdjek el eddzeni rajta?

Figyelt kérdés
már 1 hete megvettem de eddig még csak a ruhákat teregettem rá száradni :) szóval hogy kezdjem el érdemes megpróbálni a spininget csak csak simán biciklizek egy jó bő 10 percet?
2016. febr. 20. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:

:D :D

Ülj rá és tekerd, ne olyan bonyolult szerkezet az!

2016. febr. 20. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha vannak rajta erősségi fokok, akkor fokozatosan csináld nagyobb terheléssel addig, amíg bírod és mindig növeld az időtartamot.

És szerintem kezdésnek minimum 30 perc mehetne.

10 perc az semmi.

2016. febr. 20. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez szokott lenni sok esetben az első s utolsó lépés a fogyás felé vezető úton.
2016. febr. 20. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Első nap jó lesz a 10 perc. De olyan fokozatot használj, hogy érezd hogy ég a combod. Aztán ha jól csináltad, másnap-harmadnap izomláz, sírás rívás. Izomlázra ne terhelj rá, max legkisebb fokozaton mozgasd át. Aztán utána napról napra emeld az időtartamot, 45-60 percet el kéne érni. Szellőztetésre figyelj, mindig legyen friss levegő. Ha nem izzadsz mint a ló, akkor rosszul csinálod:)
2016. febr. 21. 08:15
 5/5 Hlavilevipi válasza:
Nem értek eggyet az elöttem szólóval.Ha vannak fokozatai akkor a legkisebbel kezd,és legalább 30 perc,de nyugottan megnézhetsz egy 45-60 perces filmet is közben.Fontos,hogy mindennap,de legalábbis rendszeresen csináld.
2016. márc. 11. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!