Szobabicklizisnek van értelme?
"Szobabicklizisnek van értelme?"
Vagy van, vagy nincs.
.
A fogyáshoz kevés a szobabicikli, kell még mellé a megfelelő táplálkozási rendszer is.
A szobabiciklizésnek van értelme, csak jól kellene azt használnod.
Ugyan is a fogyásod érdekében 1 óra alatt 400 Kcalt kellene elégetned. Ehhez legalább le kellene tekerned 15Km-t. Ehhez az kell, hogy növeld az erősséget, vagy a tempót, ha bírod, akkor mehet mindkettő.
Tehát minél gyorsabban magasabb fokozaton tekersz, annál több kalóriától szabadulhatsz meg. Edzettségi szintedtől függően naponta legalább 50 perc szobabiciklizés ajánlott.
Azt sem szabadna elfelejtened, hogy testsúlyod fogyása csak 1hónap után indul meg. Tekerés közben szükséges pótolnod az izzadsággal járó elvesztett ásványi anyagokat - igyál sok ásványvizet.
Figyelj oda az étrendedre! Kerüld a finomított cukrokat édességeket. Valamint az állati eredetű nagy mennyiségű zsírok fogyasztását. Helyette inkább a diétás ételeid elkészítéséhez használj kevés Olíva extra szűz olajat, vagy még mehetne kevés kókuszzsír is. Tehát csak akkor lehetséges elérned a célodat, ha ki tudsz a kemény edzésedbe tartani.
Miért nem igazi biciklivel próbálkozol?
A szobabiciklivel az a gond, hogy nagyon unalmas, kint viszont elrepülnek az órák.
6!
Nagyon nincs még tél, kifejezetten egyhe ősz eleje van. Erre még nagyon könnyen fel lehet öltözni. 0 fokban is lehet tekerni, ha száraz az út, csak sokba kerül a ruházat és kell rutin, hogy ne izzadj le. (Minden ruhában le lehet izzadni.) Pár éve december 24-én is 17 fok volt! Kb. egész télen 5 nap volt, amikor nem lehetett tekerni.
Én csak akkor untam a bringázást, amikor az volt a cél, hogy legalább 1000 méter szintet összeszedjek és nem volt rá sok időm, tehát csak aszfalton mentem és minden emelkedőt betámadtam. Nem volt cél, hogy valahová eljussak.
Én csak úgy viselem el a görgőt, ha megtervezem előtte az edzést és közben a kormányon van egy tablet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!