Miért romlott el a fűnyíróm? Képek lent.
Adott egy Keeway típusú 3 éves fűnyíró. Ma fűvágás közben kitört az oldalából egy kis darabka. Nem értek hozzá, a benzintartálytól lefelé és balra. Van ott egy kis kar, az törte ki a darabkát. Azt nem értem, hogy ez vajon miért történt? Vigyáztam a gépre, mindig volt benne elegendő olaj. Igaz, hogy néha hallani lehetett egy kis kolompoló hangot, de csak rövid ideig, és általában akkor, ha a fűnyírót hátra húzásból előre kezdtem tolni. Ez gondolom, nem javítható, ugye?
Maga a gép márkája majdnem mindegy. A sokkal fontosabb, hogy a motorja Briggs & Stratton vagy Honda gyártmányú legyen lehetőleg.
Ezeket a motorokat nem építik kínai gagyi gépekbe. Szóval ha a motor jó a többi része is az lesz. Márpedig ezek a motorok jók. Na meghát nyilván azért a motor a legfontosabb része egy fűnyírónak.

A Wiking egy megbizható márka.Persze nem olcsó,hihetelen milyen keveset fogyaszt.Évekig használtam egy cégnél,rengeteget.Hétvégén meg vitte boldog ,boldogtalan .
Motorikusan nagyon birta a strapát.Soha semmi baj nem volt vele .A külső gyűrődések azért látszódtak rajt,Mert nem számitott minek nyomják neki .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!