Miért romlott el a fűnyíróm? Képek lent.
Adott egy Keeway típusú 3 éves fűnyíró. Ma fűvágás közben kitört az oldalából egy kis darabka. Nem értek hozzá, a benzintartálytól lefelé és balra. Van ott egy kis kar, az törte ki a darabkát. Azt nem értem, hogy ez vajon miért történt? Vigyáztam a gépre, mindig volt benne elegendő olaj. Igaz, hogy néha hallani lehetett egy kis kolompoló hangot, de csak rövid ideig, és általában akkor, ha a fűnyírót hátra húzásból előre kezdtem tolni. Ez gondolom, nem javítható, ugye?

Erre mondják, hogy "kikönyökölt a hajtókar"!
A motor mehet a kukába!
Tisztán volt tartva eddig, most hogy kitört az oldala, akkor meg minek takarítsam le a fűtől? Minden használat után a legutolsó fűszálig letisztítottam fölül és alul is.
A hiba miért következett be? Valaki?
Anyaghiba vagy kifáradás!
Kínai! Eddig bírta...

Sajnos ennyit tudott.Azt nem mondom hogy kinai.Azt sem hogy azért történ,mert nem csilli-villi volt külsőleg.
A kevés olaj meg a hajtókar,főtengely,henger meghíbásodását
okozhatja .Elfáradt az anyag,bele kell nyugodni.
Nekem valóban volt okom a mérgelődésre,mikor az MTD 790 es
damilos fűkaszám,a 2.fűkaszálási évadban,karbantartás után
alapjáratban a szerelő asztalon főtengely szétszakadást szenvedett.Pedig én mindent megadtam,hisz gépszerelő a szakmám is .Miután ez a fűkasza csak bobby gépként van nyilvántartva,garancia sem vonatkozik rá,6 hónap után .
Jah,majd elfelejtem,a motorja kínai volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!