Van 1 éjjelifényes lámpakapcsolóm a falon. Most tönkrement. Kikötöttem belőle a glimmlámpát és most rendesen működik, ha meg be van kötve villogtatja az lámpát. Miért, hogy romlott el?
Figyelt kérdés
Vagy hogyisvanez?2010. jan. 20. 16:36
1/2 anonim válasza:
.
Az a helyzet, hogy nem romlott el a kapcsolód. A leírtakból arra következtetek, hogy energiatakarékos izzót kapcsolsz vele. Az hajlamos derengeni sötétben, és egy idő után villogni (de csak glimlámpás kapcsolóval).
Megoldás:
1) Ne rakd vissza a glimmlámpád.
2) Ne használj energiatakarékos lámpát.
.
2/2 A kérdező kommentje:
jahh ez lett mert a kompaktfénycső teljesen jó
meg nekem eddig távirányítós dugaljba volt dugva a csillár,és ugy használtam.(panelbe nálunk konnektor van a plafonnál) :D
2010. jan. 27. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!