Van egy MTD 48 Po-Hq fűnyíróm. Miért szórja el a levágott fűvet?
Az okát én sem tudom,de az összes MTD géppel tele van
a faxom .Még 2 nyarat sem birt ki damilosom,szét szakadt a hajtókar,de nem is munka közben.Megtisztitottam és a teraszon az aztalon,gondoltam kicsit járjon a motor.
Ezek ennyit tudnak,még ingyen sem kellene semmilyen termékük sem .
Az MTD gépek tökéletes kis szerkezetek OTTHONI igényekhez szabva.Ha nem várod el tőlük hogy azt nyújtsák mint a profi kerti kisgép márkák nem lesz veled egy pici problémád sem.Nagyobb igény= drágább profi gép!
A hajtókar sem szakad el csak úgy magától volt valami előzménye amitől elfáradt.Ha pedig véletlenül tényleg csak úgy magától megadta magát garanciában megcsinálják hiszen mint írtad még nincs 2 éves és az MTD az egyetlen gyártó ami ebben a kategóriában 2 év teljeskörű garanciát nyújt!
A kérdezőnek a válasz pedig az hogy minden valószínűség szerint túl nedves a fű vágás közben.
Ha nedves füvet vágsz annak jóval nagyobb a súlya így nem tudja eldobni a kés-öszzetapad és elakad.A nedvesség miatt feltapad a géptestre és a gyűjtőnyílásba ezért negyed-fél tartály esetén már képtelen a kés bedobni így alul a túltöltést megakadályozó nyíláson kiengedi és szétszórja.A gép száraz fű gyűjtésére van tervezve-minnél nedvesebb a fű annál kisebb lesz a gyűjtőkapacitás!
érdemes erre odafigyelni mert a motort / forgó alkatrészeket is túlterhelheted és megint jön a panasz hogy milyen szar az MTD pedig nem is a gép a hibás.
-Tiszta a hátradobó járat?
-Tiszta a fűgyüjtő kosár légrései hogy szabadon áramoljon a levegő?
-Nem deformálódott el a kés-főleg a fűkidobásért felelős kis végszárny ?
-Nem cseréltél rajta kést?
Ha egyik sem akkor a rejtélyes problémával keresd fel az MTD szervízt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!