MTD Thorx OHV 35 motoros 4ütemű fűnyíróm van. Olyat csinál hogy ha felpumpálom a benzint akkor beindul és csak akkor megy ha tovább pumpálom neki. Mi lehet a baja?
Különösebben nem ismerem,tudom milyen karburátor van rajt.
Ha esetleg membrános ,akkor ezzel lehet a baj.Elkeményedett,kilyukadt.Nem szivja fel az üzem anyagot,csak kényszerből jut a hengerbe .Biztos,hogy tökéleten tiszta a karburátor .Levegő csavar nem lett elállítva .Próbáltad teljesen tele tankal .
Nem tudom azt még nem próbáltam.
De a benzin nem szivárog sehol.
Üdvözlet!
Sajnálattal látom, hogy nem érkezik a megoldás!
Esetleg valakinek idő közben sikerült megoldaniaproblémát?
Help!
rossz sorrendbe lett felrakva a tömítés!
csavar > légszűrőház > kis fémlap > karbi > hőszigetelőlap > tömítés (zöld a háta)
Tipikus tavaszi betegsége van. Belerohadt a benzin. Televan ragacsos trutyival. ...és igen a benzin is megromlik.
Szedd le a karburátort. Jegyezd meg hogyan ált a csészeba karburátoron! Tisztítsd ki, fújd át sűrített levegővel. Főfuvókát csavard ki úgy tisztítsd.
Ősszel a karburátor alján meglazítod a csavart leereszted a benzint. Tavasszal FRISS benzinnel töltsd fel.
Én most szereltem meg egy ilyen fűnyirot aminek ugyan ez volt a baja.
Cserélj egy karbit és egy alapjáratot szabályozó rugót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!