Az orron romlott el, vagy már olyan illatuk az öblítőknek? Majdnem mindegyiket kipróbáltam, de száradása után nem érzem az illatát, úgy mint régen.
nem az orroddal van a baj
az öblítőből is a vackot töltik nekünk ide keletre
vegyél akár Bécsben egy öblítőt, mindjárt rájössz
Én is egy ideje büdösnek érzem mindet. Van amelyik úgy töményen kellemesnek tűnik, de mosás után a ruhán irritál a szaga.
Én már nem merek használni csak ecetet.
Én már pár éve ecettel öblítek, nagyon szuper, mert olcsó (20%-os), fertőtlenít, nincs benne szintetikus illatanyag (ami a központi idegrendszerre hat károsan), és a ruhák is sokkal nedvszívóbbak. :)
Mondjuk, mi az agyaonreklámozott mosóporok helyett is környezetbarát mosószert használunk, ami nem tartalmaz foszfátokat, optikai fehérítőt, allergéneket. Amikor meg elfogy, simán helyettesítem lereszelt mosószappannal. Semmivel sem rosszabb, mint a csodamosóporok. A fehér ruhák nyilván nem "vakítóan" fehérek, na de nem is szürkék, a szódabikarbóna szuper jó, vagy a sima nátrium-perkarbonát (a természetben lebomlik).
A foltokat is simán kiszedem dm-es marhaepeszappannal.
Ennyit a drága és káros agyonreklámozott mosószerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!