Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Örök kérdés! Müanyag vagy fa...

Örök kérdés! Müanyag vagy fa ajtó-ablak? Melyikre érdemes kicserélni a régit?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 22:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
0723: Neked sürgősen egy nőre lenne szükséged,haver!!!:P
2011. febr. 9. 06:06
 72/75 anonim ***** válasza:
Így van, szebb a fa. Más érv nem szól mellette. És ez sem, ha fafóliás műanyagot veszel, mert az pont ugyanolyan szép. Úgyhogy az olcsóbb, jobban szigetel, tartósabb, nem vetemedik, nem kell kenegetni, és szép. Hát, a témában azt hiszem, minden elhangzott, ami elhangozhatott...
2011. febr. 9. 07:48
 73/75 anonim ***** válasza:
A fafóliás műanyag már beteges dolog,szerintem. Ha már olyan mintha fa lenne, miért nem fa?
2011. febr. 10. 06:02
 74/75 anonim ***** válasza:

Amiért a nők sminkelnek, amiért az autóknak, a ruháknak is van színe. Azért, hogy ne legyen unalmas, szürke és sivár a környezeted.

Mert a fának az egyetlen előnye, hogy szép. Az összes praktikum a műanyag mellett szól. Így viszont a műanyag is ugyanolyan szép, de a nyűg nem jön vele.

Lehet, hogy szerinted ez beteges, szerintem inkább kötözködsz, ugyanis a fentieket már eddig is leírtam.

Mellesleg a fa nyílászárókat a legtöbbször eredeti színüktől eltérő színre lazúrozzák, pácolják. Itt nem merül fel a kérdés, hogy ha már fenyő, akkor minek barnára festeni? Pedig pont ugyanaz az indok. Mert lehetőség van rá.

2011. febr. 10. 06:39
 75/75 anonim ***** válasza:

"Ha már olyan mintha fa lenne, miért nem fa?"

Tehát mert NEM olyan, mintha fa lenne. NEM vetemedik, NEM kell kezelgetni, JOBBAN szigetel és OLCSÓBB. NEM olyan, mint a fa, csak UGYANOLYAN szép.

Ezért nem fa.

2011. febr. 10. 06:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!