Nők! Mit szólnátok ha az albérlet másik szobáját a tulaj egy férfinak adná ki?
a legtöbb nő, valamiért másik nőnemű lakótársat keres, de a tulaj egy férfinak adta ki, nekem...
hogy viszonyul ehhez a régóta ott élő nő lakótárs szerintetek? ti hogy viszonyulnátok hozzá?
#50-es
ezt maximálisan alá tudom támasztani.
a női lakótárs sokkal rendetlenebb, mint én magam, pedig én aztán nem vagyok egy rendmániás fazon...
ezt másoktól is hallottam, és nagyon igaz... ez a sztereotípia, hogy a nők nagyobb rendet tartanak, kifejezetten megdőlt
Amennyiben ÉN lennék a TE lakótársad, akkor ezt a kérdésedet - föleg a kommentárjaidat - elmenteném, és ezzel menn´ßek a tulajdonoshoz.
Ugyanis az ilyen primitív, bunkó hozzáállás elég kell, hoyg legyen arra, hogy semmis legyen a szerzödésed, és kirakjon a lakásból azonnali hatállyal.
ELVBEN nincs kifogásom egy (NORMÁLIS) férfi lakótárs ellen, de TE NEM VAGY AZ, hanem egy félig-meddig közveszélyes alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!