Nők! Mit szólnátok ha az albérlet másik szobáját a tulaj egy férfinak adná ki?
a legtöbb nő, valamiért másik nőnemű lakótársat keres, de a tulaj egy férfinak adta ki, nekem...
hogy viszonyul ehhez a régóta ott élő nő lakótárs szerintetek? ti hogy viszonyulnátok hozzá?
Ja persze!
Azért keresel szobát!
Még egy önálló albira sem telik neked te szerencsétlen!
eddig önállóan laktam...
nem kell itt álszenteskedni... tudom hogy a legtöbb nő is ugyanúgy bukik a kemény brére, a maradék meg leszbikus
mért lennék troll és mért lennék buta?
szerintem ez teljesen normális dolog férfi és nő között, biológiailag ez teljesen normális.... inkább tudod mi lenne a beteges?
ha egy lakatlan szigeten 2 ember egy férfi meg egy nő nem párosodna, az lenne a beteges...
na most ez is hasonló felállás, csak itt ugye nincs elzártság a külvilágtól...
"csak itt ugye nincs elzártság a külvilágtól"
Éppen ez az. Nem kényszerül rád, simán választhat mást, így rohadtul hidegen fogod hagyni. Egy lakatlan szigeten nincs más, nyilván vonzódni kezdene hozzád, ha másért nem, már ösztönből is.
Az emberek legnagyobb része elvből nem kezd semmit a lakótársával.
Én felháborodva verném az asztalt a főbérlőmnél, hogy dobja ki a lakótársamat az első ilyen megjegyzése után, vagy én lépnék le, de az biztos, hogy soha többé nem látnál.. pedig nem vagyok leszbikus.
Ja, amúgy mikor pasival laktam "együtt", akkor volt közben kapcsolatom. Mi a francot akartam volna így? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!