Nők! Mit szólnátok ha az albérlet másik szobáját a tulaj egy férfinak adná ki?
a legtöbb nő, valamiért másik nőnemű lakótársat keres, de a tulaj egy férfinak adta ki, nekem...
hogy viszonyul ehhez a régóta ott élő nő lakótárs szerintetek? ti hogy viszonyulnátok hozzá?
Márpedig nekem az zaklatás, ha egy pasi rám akarja tukmálni magát, és meg van róla győződve, hogy IGENIS rá vagyok izgulva.
Volt már részem olyanban, hogy csak a vakszerencse mentett meg a szexuális erőszaktól, zéró tolerancia van nálam ilyen dolgokban.
Nem lennék egy légtérben ilyen emberrel.
Te kérdező, a hozzászólásaid alapján te még nőhöz nem nyúltál életedben.
Homo-e vagy?
hát nem kell telepatikus képesség, hogy az ember levágja hogy a nő vevő-e vagy sem, utóbbi esetben ez nyilván zaklatás kategória.
ezt te meg melyik hozzászólásokból szűrted le, kismiska?
mért küldenéd el a búsba?
mintha ez valami óriási fertő lenne
Nyilván ha normális módon közeledik, akkor normális módon utasítom el, de belőled valahogy nem nézem ki a hozzászólásaid alapján, hogy képes lennél normális módon közeledni ill. méltósággal viselni a visszautasítást. És miért küldeném el? Azért, mert lakótárstól nem vagyok vevő a közeledésre, kész és pont.
Mit lehet ezen nem felfogni? Mindenki hadd döntse el maga, mi fér bele neki és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!