Nők! Mit szólnátok ha az albérlet másik szobáját a tulaj egy férfinak adná ki?
a legtöbb nő, valamiért másik nőnemű lakótársat keres, de a tulaj egy férfinak adta ki, nekem...
hogy viszonyul ehhez a régóta ott élő nő lakótárs szerintetek? ti hogy viszonyulnátok hozzá?
DE NEM MINDEGY? Mert úgy érzi, ennyi. Nem tartozik magyarázattal.
Ha már itt ilyen hisztit levágsz, képzelem mi lenne, ha élőben utasítana el....
Nem mindegy az neked? Nem szeretem a bonyodalmakat. Oké, hogy a lakótárs "kéznél van" úgymond, de ha nem sikerülnek jól a dolgok (egyikünk mást szeretne, egyoldalról kialakulnak érzelmek, nem illünk össze, összejövünk, de szakítunk valamiért, stb stb), akkor nem szeretnék új albérlet után rohangálni vagy kínos közegben élni.
Nézhet ki akármilyen jól az illető, ha lakótárs (vagy régen osztálytárs, most kolléga) akkor nemtelen marad számomra. A nyomulást pedig kifejezetten rühellem bárkitől, te pedig nem olyannak tűnsz, akit le lehetne kulturáltan vakarni.
#35: "ezt te meg melyik hozzászólásokból szűrted le, kismiska?"
Te írtad
"ha valamelyik nő farkasszemet nézne a kemény kobrámmal, inkább azon csodálkoznék hogyha nem kezdene valamit vele a szájával"
Kis csiska lúzer vagy, simogasd csak a kobrádat :))
figyelj hógolyó, nem értem miért játszod egy olyan kérdésnél a fejedet, ami nőknek szól... talán annak érzed magad?
csak a véleményed olyan, mint a lyuk... senki nem kíváncsi rá...
te vagy az a típus,aki a diszkóban nem veszi észre magát , hiába van lepattintva, a saját kis egója miatt elkezdi oltani a csajt, azhelyett, hogy tisztelettudóan felszívódna...
gyakran kéne az ilyet szájbaverni, akkor megtanulná, dehát nem ér annyit, hogy bemocskolja az ember a kezét, inkább miután elmegy a kellemetlen alak, jót röhögünk rajta.
nem lenne kínos az a közeg...
nincs az a dolog, amit 2 értelmes ember ne tudna megbeszélni.
:)) ezt meddig fogalmaztad? a vélemény egyémbként olyan mint a segglyuk.
idézni csak pontosan!
Laktam együtt nővel és férfival is egyetemista éveim alatt és azt kell mondjam a férfiak sokszor tisztábban, rendezettebbek, mint a nők. Ha szimpatikus az illető és feltudjuk állítani a megfelelő szabályokat, akkor semmi bajom nem lenne ezzel a helyzettel.
Azzal viszont igen, ha ostromolna annak ellenére, hogy egy párszor a tudtára adtam, hogy nekem ez a lakótársas kavarósdi nem pálya.
Amennyire buta dolognak tartom ezt, annyira buta dolognak tartom azt, ha közvetlen kollégák kavarnak egymással. Valaki sérülni fog előbb-utóbb megbeszélés ide vagy oda és ha nem segít más csak a költözés/munkahely váltás, az méginkább taccsra vágja az ember mindennapjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!