Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nők! Mit szólnátok ha az...

Nők! Mit szólnátok ha az albérlet másik szobáját a tulaj egy férfinak adná ki?

Figyelt kérdés

a legtöbb nő, valamiért másik nőnemű lakótársat keres, de a tulaj egy férfinak adta ki, nekem...

hogy viszonyul ehhez a régóta ott élő nő lakótárs szerintetek? ti hogy viszonyulnátok hozzá?

2017. szept. 6. 09:58
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
94%

Igen! (8-as vagyok)

Különösen, ha többen vannak.

Örökké megy a mosás, a pancsolás a konyhában, kié ma a mosógép/szárító, ki hagyta a morzsát az asztalon, ki hagyta a hajat a lefolyóban, én feltöröltem, te nem törölted le, én vettem a felmosót, de én meg a vödröt, te tisztaságmániás vagy, te meg rendetlen, használtad a hajvasat, hiányzik a fogkrémből, mit szólsz a Sárihoz, megint itt aludt és zuhanyzott a pasija, a Zsófi keveset fürdik, a Juci sokat fürdik, ez így nem igazságos, mert nekem nincs is tévém, miért fizetek annyi villanyt mint más, .... és társai.

A pasi este zuhany, elmegy dolgozni vagy suliba, utána csajozik, haverozik, vagy otthon néma csendben bújja a gépet. Nem mos, vagy csak hetente 1x, a konyhában csak kávét főz, vagy melegít, ... szóval nyugalmasabb.

2017. szept. 6. 11:05
 12/52 anonim ***** válasza:
82%
Én is nő vagyok és én is szívesebben lakom együtt férfivel, természetesen külön szobában. Pedig nem ismerkedni akarok az albiban, mert nem szorulok rá!:)
2017. szept. 6. 11:30
 13/52 A kérdező kommentje:

oké, de ha jó pasi, akkor csorgatjátok rá közben a nyálatokat? :D

és gondolom fordítva is van ilyen... ?

2017. szept. 6. 11:46
 14/52 anonim ***** válasza:
88%
Nőként laktam együtt női és férfi lakótársakkal is.. A tapasztalataim alapjkán ezerszer inkább költöznék egy olyan albérletbe, ahol férfi lakik. És nem, nem csorgatnám a nyálam, akárhogy néz ki, a lakótárs számomra mindig is abszolút tabu volt. Csúnyán idézve "nem szarok oda, ahol eszek" :)
2017. szept. 6. 11:53
 15/52 anonim ***** válasza:
98%

Miért csorgatnám?

Akkor csorgathatnám a kollégámra is, akivel többet vagyok együtt mint egy lakótárssal, vagy a szembe szomszédra, a buszsofőrre, a sarki zöldségesre.

Én nem vagyok csorgatós fajta, de vannak olyanok, ezeket albérlet nélkül is megtalálod.

Te minden esetre ne szexpartner keresésre használd a szobakeresést, mert az olyanok miatt nem akarnak a nők férfival egy lakásban lakni.

2017. szept. 6. 11:55
 16/52 anonim ***** válasza:
89%
Ja hogy neked már a qráson jár az eszed mikor még csak most költöztél be? Boritékolható hogy Ő majd nem szeretne többet férfi lakótársat.
2017. szept. 6. 12:04
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, na mondjuk ilyen pasival rohadtul nem költöznék össze.

1. Nem ücsörgök a fürdőajtó előtt azt várva, hogy előjöjjön félmeztelenül.

2. Ha véletlenül épp ott vagyok és látom, akkor totálisan hidegen hagy.

Strandon se izgulok rá mindenkire, pedig ott elég sok pasi van elég kevés ruhában.

Akivel együtt lakok, az nemtelen a számomra.

2017. szept. 6. 12:04
 18/52 A kérdező kommentje:
hát azért sztem megvan a kémia, szivesen meg is döngetném...
2017. szept. 6. 12:10
 19/52 A kérdező kommentje:

"nem mindenkire"

de azért biztos van olyan, akire igen :D

2017. szept. 6. 12:14
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Te egy kiéhezett, minimálbéres macskajancsi vagy, akinek még a külseje sem előnyös, ezért fantáziálgatsz itt ezen.

Nagyon hamar ki leszel dobva abból a szobából, ha így állsz hozzá, az szentség!

2017. szept. 6. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!