Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Normális dolog, hogy a főbérlő...

Normális dolog, hogy a főbérlő követeli a kulcsot?

Figyelt kérdés
Kibéreltem egy lakàst, az elsõ dolgom az volt, hogy kicseréltem a zàrat, mire a tulaj közölte, hogy kéri az egyik kulcsot. Kérdeztem, hogy mire fel? Mire õ közölte, hogy neki joga van bàrmikor szétnézni a lakàsban, majd azt mondta nem fog, de kell neki is kulcs, ha nem tetszik mehetünk! Ezt nem értem, ilyen eddig sehol nem volt. Nem szeretném ha akkor àllítana be mikor nem vagyunk otthon. Semmi köze a cuccainkhoz! Ha otthon vagyunk be engedem! Normàlis dolog ez? Màsnàl, hogy van? Ràadàsul 3 havi kauciót fizettem plusz lakbér!
2013. dec. 2. 03:23
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
18%
Ha a lakcím kártyája -véletlenül- egyezik a "Albis lakolodal" és még személyes tulajdona is van bent ,, Rendőrt hív és bemegy , DE lehet te állításod szerint pont nyaralsz :))) !!!
2013. dec. 7. 14:09
 22/54 anonim ***** válasza:
14%
Az ilyen nem szeretném ha akkor ...... Ezt már a leghülyébbek is ismerik ALBISOK :DDD Vagy oda a vadkender ültetvényed ? Meg a kedvencem : A Vendégek !!! Csak ketten vesszük ki a lakást ! De naponta hívogatnak a szomszédok meg teszik a bejelentéseket .... Hova menjen az anyám , apám , testvérem 3 gyerekkel, lányom a párjával meg a kutyával , a drága párom cellatársa HOVA ? CSAK VENDÉGEK ! Na ezért nem tudtok eleget fizetni ! De adjon nektek az Állam !!
2013. dec. 7. 14:17
 23/54 anonim ***** válasza:
84%
Lakcim kártya semmilyen jogot nem jelent ezen a téren. Utolsó elég nagy ostobaságot mondott. Ezek alapján egy példa: Lakcim kartyadon még a régi albérlet címe van ahonnan már elköltöztél. A te állításod szerint ekkor rendőr beenged a lakásba ahol te régen laktál, most meg már egy másik idegen lakik ott.
2013. dec. 7. 14:18
 24/54 anonim ***** válasza:
83%
Akinek a lakcímkártyáján olyan lakásnak a címe van, ahol ő nem lakik (még ha az ingatlan a tulajdonában is van), az láthatóan elmulasztotta bejelenteni a tényleges lakcímét. Ez idáig szabálysértés. Ha viszont a valótlan adatot tartalmazó lakcímkártyát hatóságnak bemutatja, hogy azzal joghatást érjen el, például hogy bemenjen a másnak kiadott lakásba, az már közokirathamisítás, ami 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Lehet próbálkozni, sok sikert.
2013. dec. 7. 15:21
 25/54 anonim ***** válasza:
84%
Na igen, 24-es korrektebben leírta mire akartam a 23-asban én utalni a 21-es válaszoló lakcímkártyás hülyeségére reagálva :D
2013. dec. 7. 16:48
 26/54 anonim ***** válasza:
23%
# 24 :D Pestiesen szólva így kell a ganét ki tenni !
2013. dec. 8. 17:08
 27/54 anonim ***** válasza:
23%
# 25 Nem történhetett közokirat hamisítás ;) Szabálysértés :D :D ... Mivel általában zseb vagy zugügyvédiek a szerződések és bizony ott nem egy nap kivizsgálni !!! Még a narancs rezsim moratórium sem védi meg az olyan bérlőt ,ha a tulajdonosnak nincsen más tulajdona , vagy lakhatása , nem lakhat az utcán !!!
2013. dec. 8. 17:16
 28/54 anonim ***** válasza:
14%
Valószínű ennyire partnerek a bérlők :DDD http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__4985080-mit-..
2013. dec. 8. 17:27
 29/54 anonim ***** válasza:
26%
Persze mi is úgy adtuk ki a lakást,hogy bármikor jogunk van felmenni akár bejelentés nélkül ebben ők belementek.
2014. jan. 26. 10:39
 30/54 A kérdező kommentje:
Ne is haragudj, de bejelentés nélkül beesni, még rokonhoz is pofàtlansàg! Azt hiszem nem te teszel szívességet a bérlõnek. Amíg fizet addig teljes joggal õ lakik ott. Nagyon el vagy tévedve. Meg kell beszélni, mikor mész körülnézni. Az úgy rendben van. De amit te mõvelsz az màr a pofàtlansàg tetõfoka!
2014. jan. 26. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!