Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egyedül albérletbe? Mennyire...

Egyedül albérletbe? Mennyire működhet?

Figyelt kérdés

Itt tapasztaltokra lennék kíváncsi, hogy ha valaki egyedül megy albérletbe akkor kötelező hó végén éhenhalni, vagy nagyjából azért meglehet ezt oldani jól is?

A párommal szakítani szeretnék, haza nem szeretnék menni. Jelenlegi munkám mellé akarok egy kiegészítő munkát, és akkor ezekből fizetném. Vidéken élek, itt a környéken vannak mindennel együtt ilyen 140-150 környékén házak, lakások. Mit gondoltok? Senkivel nemtudok beszélni erről, mert senkim nincs, ezért írtam ki ide.

okt. 27. 08:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A full korlátlan csomag igen, de játszom két játékkal is amire költök rendszeresen, előfizetek tinderre és badoora, valamint nyelvtanulós appra is előfizetek, lazán összejön havi átlagban a 30-40ezres számla. Nem sueretem kártyaadataimat kiadni, nekem jobb a szolgáltatón keresztül fizetni ezeket a dolgokat.
okt. 27. 20:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja értem. Én 50kg vagyok. Csak kajára heti 15e elég nekem, ha mensizek akkor kicsit több. Legalábbis eddig ennyi volt a kajám.
okt. 28. 06:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Meg az alapdolgok amit havi szinten egyszer elég megvennem, kg liszt, kg rizs, fűszerek, olaj, zsír ilyenek. Ezek olyan 10000ft de havi szinten.
okt. 28. 07:01
 14/17 SZTANN ***** válasza:
100%

Számold ki! De ne abból, amit majd tervezel keresni, meg amennyit szeretnél, hanem csakis abból, amennyi konkrétan és BIZTOSAN VAN.

Azért házat bérelni egyedül nem csak drága, de elég értelmetlennek is tűnik - még rendben tartani se nagyon képes egyedül az ember munka mellett.

Egy kisebb lakás való egyedülállónak, kényelmesen, kisebb rezsivel, ami létezik nem túl drágán. Abban egyedül vagy (persze nem egy lakatlan sziget vagy várkastély).

Mivel ez csak bérlet, ha majd sokkal többet fogsz keresni, akkor bármikor cserélheted nagyobbra, luxusabbra, vagy vehetsz házat - ha megnyered a lottóötöst, akkor saját kastélyt személyzettel (ámbár akkor már nem vagy egyedül).

okt. 28. 07:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát most van kB 4 millióm félretéve. Sztem 90 éves koromra lesz annyi, hogy vegyek egy kádárkockát :D
okt. 28. 07:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező éhenhalni, csak megfelelő fizetéshez megfelelő albérletet kell választani. Tény, hogy az önálló bérlés mindig is luxus volt.
okt. 29. 12:12
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
Egyedül albérletbe? Naná! Az az igazi. úgy lehet önállóságra nevelődni.
okt. 29. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!