Az albérletben ha nincs ágy akkor mi a legolcsóbb megoldás?
Figyelt kérdés
Néztem ilyen felfújható matracot jyskbe esetleg az? Vagy mit lehetne még?
Új franciaágyat nemtudok most vásárolni
szept. 27. 19:51
1/9 anonim válasza:
olcso agykeret, olcso matrac, sztem 40 korul kijohet
2/9 A kérdező kommentje:
Hol lehet olyan olcsón venni? :(
Sajnos a költözés minden pénzem elvitte
szept. 27. 20:13
3/9 anonim válasza:
A legolcsóbb matracon el lehet feküdni, nem kell ágykeret. Ikeában a legolcsóbb habszivacs matrac (90x200 cm) 15 ezer most. A legolcsóbb rugós matrac 35 ezer. Én ilyenen aludtam évekig az albiban.
4/9 Bogica0616 válasza:
Vegyél használtan, tetszés szerint bármilyet
5/9 A kérdező kommentje:
Használtat nem szeretnék, valamiert fura a használt ágy nekem…
szept. 27. 20:48
6/9 anonim válasza:
Matrac elèg, ahogy 3# írja. Napközba hajtsad fel, alja ne fülledjen be.
7/9 anonim válasza:
vedd az ágykeretet használtan, a matracot meg újonnan. Ideiglenesen elég a matrac, ahogy mások írják.
8/9 anonim válasza:
Elég egy matrac. Majd veszel később keretet.
A felfújható matrac sem rossz egy darabig.
9/9 anonim válasza:
Használt fenyő vagy ikeás ágykeret + valami középkategóriás új matrac pl. a JYSK-ből.
Én a fentiekkel ellentétben a sima matracot nem javaslom. Egyrészt tényleg fel kell mindig hajtani, nehogy befülledjen, penészedjen alulról, másrészt hosszabb távon nem kényelmes olyan alacsonyra lefeküdni, onnan felkelni. A szélére sem lehet leülni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!