Albérletből albérletbe úgy szokás költözni, hogy az adott hónapot mindkét helyen kifizetem, vagy lehetséges jobb megoldás is?
"Febr.28-án laksz utoljára a régi helyen (ezt kifizetted) és az új lakást márc 01-től fizeted."
29-én meg csövezik? /idén 29 napos a Február/
Azzal a varázslóval szeretnék személyesen megismerkedni, aki kitölti febr. végéig a felmondási időt, márc. elsejétől veszi ki az újat, és nincs közte átfedési idő.
(nem számítva a 29-ét és a költözést)
Kitalálod, mikorra kell a lakás, mikor tudsz költözni.
Mindenképp van átfedés, és 1-31-ig van több szám is,nem csak hó elején meg végén lehet szerződni meg költözni.
ja, ugyebár az is tényező, hogy meglegyen a megfelelő lakás, a megfelelő időpontban, és az költözhető legyen..
Azért némi rugalmasság van a tulajdonosokban általában. Mi pl. december elején mondtuk fel az albit és január 6-án költöztünk el anno úgy, hogy az új bérlő csak 15-én költözött be. Arra a pár napra már nem kért a tulajdonos bérleti díjat tőlünk. Gondolom kifizette dupla kaucióval azt a hónapot már az új bérlő.
Ha nem lehet egyezkedni és frekventált helyen van az új bérlemény, akkor pedig max maradt a dupla bérleti díj, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!