Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egyedül albérletbe? Mennyire...

Egyedül albérletbe? Mennyire működhet?

Figyelt kérdés

Itt tapasztaltokra lennék kíváncsi, hogy ha valaki egyedül megy albérletbe akkor kötelező hó végén éhenhalni, vagy nagyjából azért meglehet ezt oldani jól is?

A párommal szakítani szeretnék, haza nem szeretnék menni. Jelenlegi munkám mellé akarok egy kiegészítő munkát, és akkor ezekből fizetném. Vidéken élek, itt a környéken vannak mindennel együtt ilyen 140-150 környékén házak, lakások. Mit gondoltok? Senkivel nemtudok beszélni erről, mert senkim nincs, ezért írtam ki ide.

okt. 27. 08:55
1 2
 1/17 Mad Max2 ***** válasza:
83%

Rengetegen élnek egyedül bérleményben

Olyat kell bérelni amit ki is tudsz fizetni

ha eddig eltartottak és ezért nem vitted tulzásba a munkát, akkor majd most kénytelen leszel neki állni dolgozni.

ez van

okt. 27. 09:05
 2/17 anonim válasza:
25%

Soha nem tudom felfogni, miért akarnak csóró emberek EGYEDÜL albérletbe költözni. Miért nem jó az, ha kiveszel egy szobát? Egyedül vagy, minek neked egy egész táncterem?

Mondom ezt úgy, hogy nekem a gyerekszobám volt akkora, mint másnak a lakása, mégsem esett le az aranygyűrű az ujjamról, amikor csóróbb voltam, még többedmagammal is laktam egy lyukban és jé, túléltem!

okt. 27. 09:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes, nyugalom, élet, fantázia...
okt. 27. 10:19
 4/17 A kérdező kommentje:

2 ez érdekes.

Mert nekem nem volt gyerekszobám, lehet ezért vágyom arra, hogy egyedül éljek, ne pedig számomra idegenekkel. Mert az nálam max akkor jöhet szóba, ha a másik opció az utca. Egyébként nem értem miért ekkora baj, ha az embernek vannak igényei. Ha ezt így nem tudom kivitelezni, akkor majd lejjebb adok az igényekbol.

okt. 27. 13:11
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Kiszámolod!

Lakás 150, rezsi télen mondjuk 40.

Egyéb költségeid csak te tudod.

Ökölszabály szerint a jövedelmed harmada a lakhatás. Ha ennél jelentősen magasabb részét költenéd rá, akkor neked nem fér bele.

Egyedül lakni mindig is luxus volt, mindegy milyen ideológiát teszünk mögé.

Vagy telik rá, vagy nem.

okt. 27. 15:08
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

110kg os férfiember vagyok

120az albi, kb 40 a rezsi, 1,5 szobás panel.

+telefonszámlám havi átlag 30-40

Kajám heti 25000 úgy, hogy csak a saját főztömet eszem.

Kb ezek a kötelező költségek, most ilyeneket, hogy szemeteszsák,mosogatószer stb stb nem fogok beleszámolni, de nyilván az is költség...

450körül keresek havonta olyan 50-70körül meg szoktam sporolni minden hónapban.

okt. 27. 16:42
 7/17 A kérdező kommentje:
40e telo számla? Az komoly.
okt. 27. 16:57
 8/17 A kérdező kommentje:
De hogy 110 kiló vagy az hogy jött ide? 😅😅
okt. 27. 16:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kajánál lehet belőle következtetni a költségekre.
okt. 27. 17:26
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Én sem értem a 40 ezres telefonszámlát. A full korlátlan csomag is 20 körül van
okt. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!