Főbérlők! Miért emelitek az árakat ennyire irreális szintre?
Az nem zavar titeket hogy emberek fizetésének akár 60%-át elveszitek ilyen magas áron? Tehát jóformán eltart titetek is a szerencsétlen bérlő.
Egyáltalán nem érdekel, hogy így nem fog sosem tudni félre-rakni annyit hogy sajátot tudjon venni?
Mit gondolkodtok erről?
Nekem ha lenne feleslegesen lakásom nem lenne szívem kiadni ilyen horribilis áron.
Vagy hogy kéne erről etikusan gondolkodni?
Nem provokálni akarok, kérem hogy ne írjatok indulatos trágár válaszokat.
Én az emberek gondolkodását szeretném megérteni, nem frusztrációt levezetni. Köszönöm.
Van egy prémium módon berendezett és felszerelt 1,5 szobás erkélyes lakásom az egyik nagy egyetemről 10 perc sétára.
Havi 220 ezerért pár nap alatt találtam bérlőt. Ha tiéd lenne ez a lakás te kiadnád havi 20 ezerért ha 200 ezret is megkaphatsz érte?
Nyugdíjas vagyok. Én ebből 200 ezerből és a nyugdíjamból élek.
#55 az őszinte véleményem nem írom le, mert nem látom értelmét, hogy idegenekkel vitázzak erről vagy megsértsek egy nyugdíjast.
Más értékrendszerben gondolkodunk.
Engedd el...
Kérdésre válaszoltál, köszönöm.
Kedves 55-ös, ön ha a nyugdíjából kellene azt a lakást ki ennie, megélnie, sikerülne?
Kérdezem én, akinek 60.000 a rokkantsági járadéka, de édesanyámnak a nyugdíja is 130. Tehát, eséjtelen lenne kivennem az ön lakását. De az a munkás, aki 300-at keres, se igazán tudja. Tudom, nem segély szervezet, de akkor is reálisan kellene, én azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!