A 37-es leírta, (egy kérdésre válaszolva) hogy hogyan és miért ragadt rajtunk a "főbérlő" szó. Én is így tudom. Aki lepirosozta, az miért tette? Van valami amit másképp tud? Nosza, hadd tanuljunk újat mindannyian
2024. márc. 25. 21:19
42/60 anonim válasza:
#40 nem arról van szó féltenül, h alapból kiveszik. Hanem amikor emlegetni kezdenek mert drágább lett a párizsi is az Aldiban. Meg amikor nem akarnak megjavítani semmit mert nyilván miattad sz.rt be az 50 éves gázkonvektor, meg vegyél már 300 ezres IKEA kanapét Nagyi 60 éves heverője helyett mert biztos miattad szakadt le. Szerinem mindenki, aki volt már bérlő ismeri az ilyeneket.
2024. márc. 26. 14:40
43/60 anonim válasza:
40-es. Azt, hogy miért veszik ki, hogy miért? Szerintem ez csak költői kérdés volt, vagy remélem.
De ha nem, elmondom neked miért.
Képzeld azért, mert nem mindenkinek van 7-8 száz ezres fizetése, amiből telik rá. Tudod, aki bérel, annak nincs ennyije. Az sajátot vesz magának, hogy ne nézzék le, és ne a bérbeadót gazdagítsa, hogy tudjon még egy lakast/házat venni a szegények pénzéből.
Tudom, le leszek pontozva, de sajnos ez az igazság.
2024. márc. 26. 15:56
44/60 anonim válasza:
43-as. Én akkor már csak azt nem értem akkor ki veszi ki a 250-300 ezres kégliket? Sajnos ez Budapesten ez gyakran már nem a luxuslakás, hanem egy élhető lakás ára. Jó tudom, egy 30 nm-es panelgarzongarzon nem ennyi, de attól még nem lesz luxus egy lakás mert nem egy lyuk, vagy mert közlekedséileg jó helyen van, nem mondjuk csepelen.
2024. márc. 27. 14:00
45/60 anonim válasza:
43,44: Nyiván elég egyedi az estem, de én keresek 700 ezret mégis bérlek. Viszont már 42 éves vagyok, és csak 2 éve kezdtem jól keresni. Egyedülállóként semmi támogatott hitelt nem kapok, és nem is mernék belevágni egy hitelbe ennyi idősen, arról nem is beszélve, hogy ha valami miatt megszünik az állásom az albérletből bármikor el tudok költözni, a hitelre nem mondhatom, hogy ja, bocs mégse tudom fizetni. Persze jó lenne 20 év múlva egy saját kégli, na de a mai világban ki a fene lát ennyire előre? Igaz, én is "csak" 200 ezerért bérlek (hacsak nem emel idén megint a tulajdonos) arról sejtelmem sincs, kik lehetnek mondjuk a 300+ kategóriás kéglik lakói.
2024. márc. 27. 15:54
46/60 anonim válasza:
Empátia kéne? Gondolom az illetékkel, amit befizetek nincs bajod. Az adómmal, amit befizetek utánad, nincs bajod. A felújításra, gépesítésre költött pénzemmel nincs bajod.
Pofám leszakad már tőletek. Ti kb palotát akarnátok bérelni havi 50 ezer Ft-ért.
Ha nem tetszik valami, tessék reklamálni Viktor bácsinak!
2024. ápr. 8. 07:58
47/60 A kérdező kommentje:
#46 Teljesen igazad van, köszönjük a sok áldozatot és a sok munkát! Csak így tovább!
2024. ápr. 8. 12:49
48/60 anonim válasza:
Képzeld, én tényleg sok áldozatot hoztam. Én nem örököltem, nem kaptam lakást a családomtól, nem nyertem a lottón, és sajnos nem lettem programozó, mérnök vagy egyéb "menő" szakma művelője sem. Nem volt ritka, hogy szombaton hajnali 3-kor jöttünk haza a kisbusszal egy egész napos munkával töltött távollét után. Nem azért gürcöltem végig a 20-as éveimet, hogy utána szeretet-szolgálatot nyissak.
2024. ápr. 8. 20:50
49/60 anonim válasza:
47 Még mindig nem válaszóltál rá hogy te mennyit adakoztál a szegényeknek....
2024. ápr. 8. 20:55
50/60 A kérdező kommentje:
Váó, szép munka, gratulálok hozzá! Biztos büszkék rád a barátaid. Én is! Tetszik a mentálitásod az életről, nagy emberek így gondolkoznak, ez tény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!