Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tényleg csak a magyarok...

Tényleg csak a magyarok ennyire fixáltak a saját ingatlan megszerzésére?

Figyelt kérdés
Vagy ez kelet-európai dolog? Mert úgy tudom pont a gazdagabb országokban természetes, hogy valaki élete végéig albizik.
2023. júl. 4. 08:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
81%
Én is voltam pályakazdő fiatal, nem vetett fel a pénz, de volt az szint ami alá egyszerűen nem mentem, ha albérletről volt szó. Már akkor is úgy voltam vele, inkább legyen drágább mondjuk 20 ezerrel, de ne legyen egy lepusztult lyuk, ne kelljen napi 2*1,5 órát ingáznom, és ne kelljen rettegnem sötétedés után fiatal lányként sem egyedül. Lemondtam más dolgokról, ez egyéni preferencia kérdése is.
2023. júl. 12. 15:20
 62/63 anonim ***** válasza:
100%
Van akit meg nem zavar a nagyibútor, a szocilinóleum, vagy, hogy nyáron szauna a lakás mert nincs klíma, de a kozmetikusrol, fodrászról, akármiről nem hajlandó lemondani.
2023. júl. 12. 15:23
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

Na azért mert régi nem kell lepusztultnak lenni.

PL: fürdő kap egy új kádat, mosdót csapot, újra van fugázva a hidegburkolat. Beltéri ajtók, radiátorok lefestve, konyha kap egy új munkalapot új fogantyúkkal, minden hideg burkolat újra fugázva. 5-600000 ft-ból korrekt állapotra van hozva a lakás, ami egy 10 évre kb jó lesz megint.

2023. júl. 12. 17:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!