Ezért feljelenthet a tulaj?
Másfél hónapja követtem egy albérletet egyedül, 120 ezer plusz rezsi. Két havi kaució. Egy éven belül nem mondhatók fel.
Viszont anyukámék vettek egy nagyon jó 3 szobás lakást, és én úgy döntöttem hazaköltözöm. Ott hagytam az albérletet, most így már júliusba nem fizetek semmit, csak két havi kaucióm odaveszett. Próbáltam elérni a tulajt, de nem vette fel. Összecuccoltam, és hazaköltöztem. A kulccsal kivülről bezártam az ajtót és elmentem. Mostmár nem találkozók a tulajdonossal mert nem megyek vissza, le is tiltottam. Ott lesz a kulcs a zárba kivűlről meg írtam egy papírt. Ok. tudom, hogy leléptem, de legyen ez a vígaszdíjja, hogy marad a két havi kaució, tartsa meg. Viszont ezért nem fog ügyet csinálni, feljelenteni? Mondjuk nem büntetőügy, hanem polgári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!