Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ezért feljelenthet a tulaj?

Ezért feljelenthet a tulaj?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja követtem egy albérletet egyedül, 120 ezer plusz rezsi. Két havi kaució. Egy éven belül nem mondhatók fel.

Viszont anyukámék vettek egy nagyon jó 3 szobás lakást, és én úgy döntöttem hazaköltözöm. Ott hagytam az albérletet, most így már júliusba nem fizetek semmit, csak két havi kaucióm odaveszett. Próbáltam elérni a tulajt, de nem vette fel. Összecuccoltam, és hazaköltöztem. A kulccsal kivülről bezártam az ajtót és elmentem. Mostmár nem találkozók a tulajdonossal mert nem megyek vissza, le is tiltottam. Ott lesz a kulcs a zárba kivűlről meg írtam egy papírt. Ok. tudom, hogy leléptem, de legyen ez a vígaszdíjja, hogy marad a két havi kaució, tartsa meg. Viszont ezért nem fog ügyet csinálni, feljelenteni? Mondjuk nem büntetőügy, hanem polgári.

2023. jún. 30. 21:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
89%
A 11-es válaszodban az "Orbánozásért" kár volt, mert ezzel a szellemi, mentális, de főleg erkölcsi szinttel amivel te rendelkezel, csak lejáratod az amúgy is gyenge lábakon álló ellenzéket.
2023. júl. 3. 13:38
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Hú de mazlink volt, hogy normális bérlőket fogtunk ki, nem ilyen elmebeteg idiótát
2023. júl. 3. 16:46
 43/44 A kérdező kommentje:
#42 Most normális. Majd később lehet, hogy átkozod még. Soha nem tudod mit hoz a jövő naiv gyerek 😀
2023. júl. 3. 16:50
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással én biztos fizetési meghagyást adatnék ki veled szemben. Aztán végrehajtás.
2023. júl. 19. 08:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!