Hol lehet feljelentést tenni olyan edzőterem ellen ahol penészes az öltöző/zuhanyzó, ahol a tulaj a kutyáját folyton behozza és minden tiszta kutyaszőr a terembe, ahol nincs fűtés az öltözőben (kb 13-14 fok van)?
Értelmes válaszokat várok nem trollkodást. Amúgy meg nem járok már oda csak azt gondolom hogy ilyen teremnek nem szabad lennie működési engedélynek.
@3 tipik magyar hozzáállás, hogyha valahol szarnak az eü előírásokra, kosz van, nincs fűtés, kutya szaladgál a terembe és tiszta kutyaszőr minden, nincs fűtés, penészes az öltöző az totál normális és én kapjak a fejemhez. gondolom te a szemetet is simán eldobod az utcán és ha rád szólnak akkor még te háborodsz fel.
3: Azért ez nem így működik. A vendéglátóipari egységekhez hasonlóan, ha sportklubot működtetsz, annak is meg kell felelnie az alapvető higiéniai szabályoknak. Nem lehet tiszta koszosan, dzsuvásan tartani. Különben büntetés vagy akár bezáratás lehet a vége. Magyarán fel lehet őket jelenteni egészségügyi és higiéniai szabályok be nem tartásáért.
Kérdező, szerintem ha bemész egy rendőrörsre, ott tudnak tanácsot adni.
"Sehol. Egyáltalán miért akarsz feljelentést tenni? Falpenészedés bűntette miatt? Vagy kutyabehozás bűntette miatt? Kapjál már a fejedhez!"
Nana azért ez nem teljesen így van. Szedjük szét a kérdést.
Attól fuggetlenul hogy ez ilyen spicliskedésnek tűnik még igaza van. Minden vállalkozásnak komoly kritériumoknak kell(lenne) megfelelnie. Ez egyformán igaz egy étteremre, egy taxira és igen, egy kondicionáló teremre is. A penész nem megengedett egy sport létesítményben ahol több ember is jár.
A penész már önmagában veszélyes, súlyos (légúti) betegséget lehet tőle kapni. Egy kis öltözőben ahol egyszerre van 10-15 ember hát köszi!
Az hogy még fűtés sincs - max 14 fok - az már csak hab a tortán. Az miatt jutottam oda hogy feljelentést teszek mert többször szóltak a tulajnak de az csak röhögött rajta.
Én is az ÁNTSZ-re gondoltam. Köszönöm a válaszokat!
(megj: nekünk a céges műhely öltözőjében nem volt kapaszkodó a tusolóban amiért majdnem megvágtak minket, szerencsére csak figyelmeztetést kaptunk. Szóval ennyit a "kapjál már észhez" dologhoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!