Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A kényelmet vagy a szabadságot...

A kényelmet vagy a szabadságot válasszam?

Figyelt kérdés

Jelenleg albérletben élek a párommal. Viszonylag olcsón béreljük, egy ismerősén keresztül jutottunk hozzá. 120 000ft rezsivel együtt. Ezt az összeget felezzük. A kapcsolat már nagyon a végét járja. Nem szeretem már. Gondolom ezt ő is érzi, és minnél inkább fenyegetve érzi magát, annál inkább rövid pórázon tart. Megmondja hogy hová mehetek el, hova nem, ha mégis ellenszegülök azzal fenyeget hogy kidobja az összes cuccom és menjek ahová akarok. Ez persze nem mindennapos, a legtöbbször jól elvagyunk. Anyagilag jól jövök ki ,sokat tudok így spórolni,de kényelmetlenül érzem már magam, szeretnék lépni.

A környéken a normális albérletek 150 000 Ft körül mozognak , ehez jön még a rezsi.

A fizetésem 350 000 Ft. Ugye ebből

200 000 minimum elmenne csak a megélhetésre, viszont így teljesen a magam ura lennék , nem lennék ilyen kiszolgáltatott helyzetben.

Ki mit tenne a helyemben ?

25L.

2022. nov. 9. 02:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
#40 Ez a tőzsgyökeres osztrákokra is jellemző. Nem egy jól felszerelt, igényes és magasszinvonalú magyar magánrendelő fogad osztrákokat jól képzett és ügyes magyar orvosokkal. Ezentúl az osztrák is átjár magyarba vásárolni, vagy épp év elején tankolni az olcsóbb üzemanyag miatt. Szóval az eurót legjobb az osztrákoknál megkeresni, és Magyarországon elkölteni, ez jó ideje így van, nem újdonság.
2022. nov. 12. 17:40
 42/43 Salx Narval ***** válasza:
40" Én azért nem maradtam kint mert még a városomat sem tudnám elhagyni. Annak idején kalandvágyból és úgy ahogy írtad pénzgyűjtés céljából mentem ki. Itthon egy 100-éves ház felújítására kellett a pénz, nősülés előtt álltam és nem akartam 15 évig anyámék nyakán élni amíg összeszedek annyi pénzt, hogy megvalósítsam a terveimet. Sohasem vágytam máshová és ezt az 5 évet kivéve itt éltem és dolgoztam. Amúgy minden lehetőségem meglett volna, hogy kint maradjak, a munkahelyem biztos volt és a nejemet is alkalmazták volna, marasztaltak is. Hát, kb ennyi a történet.
2022. nov. 13. 02:03
 43/43 anonim ***** válasza:
55%
Kint maradtam :D A tököm menne haza, főleg orvoshoz :D Nem akarok meghalni. :D
2022. nov. 13. 05:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!