A kényelmet vagy a szabadságot válasszam?
Jelenleg albérletben élek a párommal. Viszonylag olcsón béreljük, egy ismerősén keresztül jutottunk hozzá. 120 000ft rezsivel együtt. Ezt az összeget felezzük. A kapcsolat már nagyon a végét járja. Nem szeretem már. Gondolom ezt ő is érzi, és minnél inkább fenyegetve érzi magát, annál inkább rövid pórázon tart. Megmondja hogy hová mehetek el, hova nem, ha mégis ellenszegülök azzal fenyeget hogy kidobja az összes cuccom és menjek ahová akarok. Ez persze nem mindennapos, a legtöbbször jól elvagyunk. Anyagilag jól jövök ki ,sokat tudok így spórolni,de kényelmetlenül érzem már magam, szeretnék lépni.
A környéken a normális albérletek 150 000 Ft körül mozognak , ehez jön még a rezsi.
A fizetésem 350 000 Ft. Ugye ebből
200 000 minimum elmenne csak a megélhetésre, viszont így teljesen a magam ura lennék , nem lennék ilyen kiszolgáltatott helyzetben.
Ki mit tenne a helyemben ?
25L.
Mindent kiszámoltál csak azt nem, hogy mennyiért is adod el magad jelenleg havi szinten? Az kimaradt...
Aztán ha ez a szám megvan, nézd meg jól, hogy ennyire taksáltad magad!
Aztán keress táskákat és pakolj!
3:59
Nyilván nem jókedvemből vagyok ebben a helyzetben. Családom nincsen, es senki,aki bármilyen formában segíthetne, a pénzre meg borzalmasan szükségem van/ volt...
Dolgozok, mindennek fizetem a rám eső részét. A házimunkábol is kiveszem a részem. Nem értem mi ebben a prostitucio?!
Bár a barátom találta az albérletet, nekem is ugyanannyi jogom van ott lenni, ott élni!
Ez szerintem is prostitúció, mégpedig tartósbérlet konstrukcióban.
Nekem is van ilyen ismerőröm.
Ha neked ez a "kényelem", akkor jó lesz neked így, majd idővel ahhoz is hozzászoksz ha vernek, merthát mégiscsak kapsz pénzt érte.
Amúgy ha nem prosti lennél, akkor már rég béreltél volna egy szobát egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!