A szerződésben benne kell, hogy legyen, hogy kinek kell ilyenkor fizetnie.
2022. jan. 23. 10:28
3/34 anonim válasza:
Ha eredetileg, a beköltözéskor sem volt páraelszívó akkor kézenfekvő, hogy a főzőlap feletti bútor idővel nem fogja bírni. Ez nem a bérlő hibája.
2022. jan. 23. 10:51
4/34 anonim válasza:
Kinek a feladata lenne szerinted javítani akkor, ha nem a tiéd?
A bérlő fizessen, mert te sóher voltál rendesen felszerelni a konyhát?
2022. jan. 23. 10:52
5/34 anonim válasza:
A konyhában főzni szoktak. Beköltözéskor jelezted, hogy ne tegyék, mert tönkremegy a bútor?
2022. jan. 23. 10:59
6/34 anonim válasza:
Pont ez a lényeg, hogy a használatból eredő károkat nem húzhatod rá a bérlőre. Hiszen a lakás rendeltetésszerű használata akaratlanul is elhasználódással jár.
Az megint más kérdés, hogy ez nem használatból eredő kár, mert egy jól megtervezett, jó minőségű konyhabútornak nem kellene tönkremennie rövid idő alatt.
2022. jan. 23. 11:16
7/34 anonim válasza:
Bérbe adó félről mondom, hogy ezt a jellegű -jáét neked kell rendezni.
2022. jan. 23. 11:18
8/34 anonim válasza:
*kart
2022. jan. 23. 11:18
9/34 anonim válasza:
Az én tulajom az utóbbi 2 évben fizetett egy leszakadt redőny megcsinálásáért (a madzag elszakadt), egyszer egy villanykapcsolóért és egyszer a mosógép javíttatásáért. Nem tettem tönkre semmit, csak a dolgok elhasználódnak, elromlanak idővel. Ezeket a tulaj fizeti.
2022. jan. 23. 11:24
10/34 anonim válasza:
Szerintem azt a kárt, ami normális használat mellett keletkezik azt a bérbeadónak kéne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!