Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi alapján döntik el a főbérlő...

Mi alapján döntik el a főbérlő hogy kiket választ?

Figyelt kérdés

Elvagyok keseredve! Párommal nézegetünk albérletet, 2 lakást is megnéztünk, de nem minket választottak! Mindketten dolgozunk, csendesek vagyunk, igényesek magunra és a környezetünkre is!

Most mennénk elsőnek albérletbe szóval tudnátok segíteni mivel lehetnénk esetleg esélyesebbek?

Már direkt nem is kérdezgettünk olyat hogy pl csinálhatnánk-e tisztaságifestést stb nehogy az legyen hogy egyből szétszedjük a lakást..mind a kettőnél mondtuk ott hogy részünkről rendben lenne teljesen! Kérdezgetni nemsok mindent kérdeztünk legutóbb mert minden le volt írva a leírásba illet személyesen is minden fontos dolgot elmondtak! Tudnátok esetleg pár tanácsot adni?

tegnapelőtt 17:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, 2 az semmi. Az albikeresés nem sprintszám, maraton, de min. középtáv.
tegnapelőtt 17:43
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

Na jó, azért a 2 nem a világvége 😃

Majd olyan 20 felé kezdj el gondolkodni, hogy valami nem stimmel veletek. Egyébként nekünk az vált be mind a 2 esetben, hogy rálicitáltam az árra. Az a tuti.

tegnapelőtt 17:44
 3/25 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem a világ vége, csak ahol most élünk, itt szeretnénk maradni a közelbe! És itt olyan ritkán hírdetnek!

Én is erre gondoltam hogy rálicitálni egy kicsit az árra! Csak mivel az első albérletünk lenne így nemsok tapasztalattal rendelkezünk hogy ilyet szoktak-e csinálni!

tegnapelőtt 17:49
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

Hol és mit melózol.

Mennyi a lóvétok.

Etnikum.

Gyerek van-e.

Eb van-e.

Mennyi időre bérelnéd.

Parkoló kell-e.

Adsz-e jövedelemigazolást.

Én ilyeneket néznék.

tegnapelőtt 17:51
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Akkor meg igen is rá kell licitálni. Valszeg más szemfüles volt és élt vele. Ha ott akarsz maradni és ritkán hirdetnek, ez tök alap.
tegnapelőtt 18:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk szerencsénk volt, egy 5 tagú cigány család volt aznapra a másik jelentkező, 1 szobás panelba, úgyhogy azonnal megkaptuk 1 macskával is.
tegnapelőtt 18:06
 7/25 anonim ***** válasza:
64%
4. vagyok. 5. is jót ír! Rá kell dobni pénzt! Pl. 3 helyett 5 havi kaució, vagy a havidíjat megdobni 5-10-el.
tegnapelőtt 18:08
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Szimpátia alapján választanak, olyannal akarnak együtt lakni, akivel úgy érzik, hogy jól kijönnek.
tegnapelőtt 21:49
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Mik a körülményak? Közvetítő vagy tulaj, aki mutatta?

MEGMONDTÁTOK, hogy szeretnétek kivenni?

tegnapelőtt 21:57
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
3: Ti is hirdethettek!
tegnapelőtt 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!