Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Valószínű hogy elküld a...

Valószínű hogy elküld a főbérlő, ha feljelentem emiatt?

Figyelt kérdés

Úgy lakunk, hogy ők lent laknak, és a ház felső szintje van kiadva. Az udvar közös, ami azt jelenti hogy csak az övéké😅.

Most lett egy új kutyájuk mert az előző meghalt. De mivel ők már idősek, nem akartak kölyök kutyát, ezért egy idősebbet hoztak a menhelyről.

Nekem erről elfelejtettek szólni, és amikor jöttem haza az első nap, majdnem megharapott. És egyáltalán nem szeret engem, folyton ugat.

Ha megharap, akkor feljelenthetem őket emiatt? Csak mert elég idegesítő, hogy egyáltalán nem érdekli őket hogy velem mivan.

Az öreg tegnap mosolyogva nézett az ablakból, miközben próbáltam feljutni a vicsorító kutya elől.

ma 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Feljelentheted és természetesen kitehet. De a dögöt legalább elaltatják ha bánt.
ma 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megharap egy kutya, akkor feljelentheted a tulajdonosát, tök mindegy, hogy a bérbeadód kutyájáról van szó, vagy egy vadidegenéről.

Ha bármiért feljelented, nyilván elküld majd.

De ha te nem tudsz így nyugodtan élni, ő meg nyilván nem fogja kidobni a befogadott kutyát, akkor leginkább az lenne a megoldás, hogy felmondod az albérletet, és elköltözöl, még mielőtt megharap a kutya, nem?

ma 11:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Már keresem az új lakásomat.
ma 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

A kutya is érző lény..barátkozz inkább, a menhelyi kutya is vágyik a simogatásra..

szosszul indítottál, édesgesd magadhoz..bár úgy érzem te nem akarod ezt, inkább tiplizel

ma 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy nekem van időm meg kedvem más kutyáját magamhoz édesgetni? Én szeretem az állatokat, amikor én akartam kutyát, azt mondták arról szó sem lehet.
ma 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért nem kommunikálod le vele a problémát?

A kutya amúgy menhelyi kutya, tele traumával. Stresszeli, hogy ott van egy idegen, aki nem kommunikál vele. Próbáltál már kaját adni neki vagy valami?

ma 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!