A bérbeadó megtilthatja hogy tömblakásban tartsak baromfit? Két nyamvatt tyúkról lenne szó, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Csak a tojás miatt.
Figyelt kérdés
Egy + 2 fél szobás lakásról van szó és az egyik félszobában tartom őket. Itt mindig meleg van, így mindig van tojás is. Viszont nem tetszik a bérbeadónak, azonban a szerződésben benne van hogy házi állatot lehet tartani ha azért felelősséget vállalok! Még nem szólított föl, de lehet hogy föl fog, mit válaszoljak rá?dec. 31. 17:03
1/10 anonim válasza:
Ezt a Humor kategóriába szántad szerintem. A tyúk nem háziállat, hanem haszonállat, és te is a hasznai szedése miatt "tartod" (kamukérdés nyilván).
3/10 anonim válasza:
Érdekes, egyben szokatlan...bár mi tagadás praktikus megoldás a tojás beszerzésre...
szerintem a bérbeadónak sikerült pár álmatlan éjszakát szerezned.-
..-szóljon? ne szóljon?
majd kiderül.
5/10 anonim válasza:
Haszonállatot sztem tömblakásba nem tarthatsz.
De a bérbeadó beleszólhat, hogy háziállatot vagy állatot tarthatsz e.
6/10 anonim válasza:
Nyilván még tilthatja,még kutya-macska is előre megbeszélve.
7/10 anonim válasza:
Még a lakóközösség is megtilthatja a haszonállat tartását a lakásban.
9/10 anonim válasza:
Az önkormányzat is szabályozza, hogy milyen állatot lehet a városon belül tartani.
Egyébként napi pár tojás az havi szinten 10 ezer lenne a boltban.
Ezért szerinted megéri egy szobát külön fenntartani?
10/10 A kérdező kommentje:
Ezért szerinted megéri egy szobát külön fenntartani?
Erre válaszolnék! igen megéri, ugyanis büfében dolgozom, és gyakorlatilag ingyen van a kaja nekik !
tegnap 19:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!