Tulaj nem fogja fel, hogy most nem tudunk elmenni. Mivel léphet fel ellenünk ha fel tud?
Most találta ki, hogy pakoljunk a várandós párommal, felújítási munkákra hivatkozva. Biztos, hogy kamu, mivel azután rá egy héttel közölte, hogy mennünk kell, hogy értesült arról, hogy a párom 6 hónapos terhes (eddig jól titkoltuk, mert éreztük, hogy ez lesz). Ilyen helyzetben ha ránk törik az ajtót sem fogunk elmenni, mert nem teszem ki a családomat a vírusnak főleg, hogy már úton a vakcina. Amennyiben biztonságban leszünk, természetesen majd keresünk mást, de addig szó sem lehet róla.
Valamivel fel tud lépni ellenünk? A szerződés egy fecni, nincs benne leírva gyakorlatilag semmi az adatokon meg a kaució letételén kívül. Esetleg szüntessük be a fizetést, ha nagyobb lesz a szája?
Igazából kurvára nem értelek, kérdező. Pontosan mi is a problémád? Megszüntették a szerződésed, mennetek kell. Az ok tulajdonképpen mindegy, ehhez a tulajnak joga van. Ha nem fizetsz, azzal mit is érsz el? Ugye felfogtad, hogy a nemfizetéssel való fenyegetőzéssel nem fogod rávenni a tulajt, hogy maradhassatok?
Mellesleg ha a lakás kibérlésekor világosan megmondta, hogy gyerek nem jöhet, akkor azt sem mondhatod, hogy nem szólt.
Ha kikötteti a közműveket, sajnos az nem az én hibám lesz barátom, hanem az övé, mert amíg a bírósági eljárás tart, addig ilyen jogilag nem tehet. De hozhatsz nyugodtan példát arra, hogy kitől vették el emiatt a gyereket. Én meg hozok arra, hogy hogyan büntették be a tulajt gyermek veszélyeztetése miatt.
A trágár válaszaitokat egyékbént továbbra is törölni fogom.
“bírósági eljárás tart, addig ilyen jogilag nem tehet”
Te beszélsz jogról “drága barátom”, te aki gerinctelen, gusztustalan módon ingyen élsz más lakásában és még neked áll feljebb? Hagyjad már magad. Tipikus tahó, aki a jogait nagyon tudja, de azt felejti hogy kötelessége is van. Mit fogsz csinálni, futsz sírni a bíróságra, hogy figyi mán, tök ingyé élősködöm egy idegen lakásában, aztán nincs víz meg áram, be akarom perelni?😂😂
Ez kész.
“ a tulajt gyermek veszélyeztetése miatt.”
A tulajt?? El vagy te tajolva, TÉGED fognak kiskorú veszélyeztetése miatt alaposan seggberakni, ugyanis TE veszélyezteted a gyereked azzal, hogy lakásba vinnéd haza, ahol se fűtés, se víz, se áram. Mi a franc köze van a tulajnak a te kölködhöz??
És de, nyugodj meg, meg fogja oldani, egyszerűen nem fizeti be a csekkeket. Hoppá, máris volt áram, nincs áram, ugyanez a többi közművel. Vagy mit gondoltál, lakbért nem fizetsz, aztán még a rezsit is a tulaj fizesse helyetted? Te tényleg nem vagy normális.
Ne aggódj, az a gyerek nem fog a kórházból eljönni, ha a tulajnak van egy kis esze ezt meg fogja csinálni. Utána meg majd lehet pislogni.
Lehet nem kellett volna a büdös semmire gyereket vállalni, nem gondolod? Agytröszt.
134, ő ezt nem érti és soha nem is fogja. Egyszerűen nincs azon a szinten. Ő szaporodni tud meg a kölök mögé bújni, ahhoz legalább nem kell ész.
Bezzeg a jogait hu de nagyon tudja, egy olyan lakásban ahol eleve jogtalanul tartózkodik!!
Azt hiszi, hogy érinthetetlen, hogy megfoghatatlan és takarózik a gyereke mögé, akinek épp most cseszi szét már előre az életét.
Komolyan intelligenciaszinthez kene kötni a gyerekvállalást, mert ez vállalni egészen döbbenetes.
Azt hiszi majd a tulaj ölbe tett kézzel nézi, ahogy a saját ingatlanában élősködnek. Teljes zavarban van. Majd mikor a feldühödött tulaj megteszi a szükséges lépéseket....
Egyszer csak arra mennek haza, hogy nincs bejárati ajtó. Ajaj. Nincs ablak. Ki van kapcsolva minden közmű. Lehet majd sopánkodni.
Neked van jogod más lakásában ingyen lakni, miközben a törvény és a jogszabály kimondja, hogy el kell onnan húznod, de a tulajnak kincs joga a saját lakásához?? Szóval neked van jogod ahhoz, ami nem is a tied, ő neki pedig nincs? Ezt akarod mondani? :D Parádé.
Ujujj, vajon mit fognak csinálni szegény tulajjal, mert leszereli pl a SAJÁT lakása bejárati ajtaját? Vagy mert nem fizeti be a rezsit helyettetek, mondván “nincs miből”? Elmondom, a negyedet nem fogja kapni annak, mint amit te most itt hiszel, ellenben titeket minden módon el fog lehetetleníteni.
De persze egyszerűbb kitenni ennek az egész pereputtyot, mint fogni a putyerkátokat és keresni egy olyan lakást, amit tudtok is fizetni..
Nálad nincs semmi kérdező ezt fogd fel!
Egy fecni NEM ÉRVÉNYES szerződés, nem magánokirat!
"hogyan büntették be a tulajt"...
Ez a fogalmazás mindent elárul rólad! Te sem az idén barnulhattál :))
Kedves kérdező, talán nem ártana megérteni a másik oldalt is, miért nem akarnak sokan gyerekesnek lakást kiadni. Én a saját káromon tanultam meg, hogy kisgyerekes családnak soha többet! Mert tökmindegy, hogy egy évre vagy tízre veszik ki, a lakás utánuk kiadhatatlan. A nyári hónapokban felfújható medencében hűsölő gyerek tökig áztatta a parkettámat. A falak és az ajtók leverve, ahol a gyerek a bébikomppal/kismotorral nekiment. Feljebb zsírkrétával összefirkálva. A szaros pelus szaga beleitta magát az előszobai lambériába (ott tárolták alatta???). a szobai lámpabura összetörve, nem tudom, mi találhatta el, talán valami kislabda.
Sorolhatnám hosszan. Azt gondoltam, egy közepes állapotú, de karban tartott lakásban nagy kárt tenni nem tudnak. Tévedtem. Amikor külföldről hazatértem és megláttam a pusztítást, teljesen ledöbbentem, hogy a lakás lakhatatlan és kiadhatatlan. Milliókat kellett költenem rá. Ezek után inkább nézegetem üresen (mert így legalább tartja az értékét), minthogy még egyszer gyerekesnek kiadjam. Ezt tedd a mérleg másik serpenyőjébe. Kíváncsi lennék, hogy ha nagy nehezen veszel valamit hitelből majd felújítod, kiadod-e olyannak, aki nagyon jó eséllyel egy év alatt tönkreveri, te pedig ölhetsz bele újfent százezreket, milliókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!