Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A kauciót menet közben fel...

A kauciót menet közben fel lehet használni?

Figyelt kérdés
Bérlő vagyok,a kauciót menet közben felhasználhatom bérleti díjra és rezsire? A szerződésben erről semmi nincs.
2020. máj. 11. 17:23
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom,én úgy írtam kicsit parancsolóan hogy abból legyen fizetve és ennyi :/
2020. máj. 11. 18:17
 12/49 anonim ***** válasza:
89%

Akkor innentől kezdve változtass a modorodon!

Írd meg, hogy elnézést, de váratlanul ért a hír, ami miatt nem tudsz fizetni és nagyon ideges lettél.

Ezért most KÉRED, hogy a kaució terhére adjon X ideig haladékot és te így és így szeretnéd azt utólag rendezni!

2020. máj. 11. 18:24
 13/49 A kérdező kommentje:

Így is nagyon bunkó stílusban írt valamelyik nap,hogy nem fizettem a rezsit a múlt hónapban és most sem és ő fizette be.

Hiába a vírus is,nem megértő. Nem fogok vele nyájasan beszélni....ezek után.

2020. máj. 11. 18:27
 14/49 anonim ***** válasza:
92%

Szóval nem fizetsz bérleti díjat, a rezsidet is a tulaj fizeti és még te vagy megsértődve, hogy szóvá merte tenni?

Hát ahogy gondolod!

2020. máj. 11. 18:30
 15/49 anonim ***** válasza:
83%

Ő fizeti helyetted a rezsit is, és még te utasítgatsz????

Tennélek ki mint macskát xarni ha az én bérlőm lennél. De gondolom még nem késő megtennie a bérbeadódnak sem...

2020. máj. 11. 18:37
 16/49 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy kit érdekel a "vírus"??? Te érdeklődsz az ő anyagi helyzetéről?! Hogy van-e most munkája esetleg?
2020. máj. 11. 18:39
 17/49 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Hogyha mondom hogy a kaucióból fizesse ki mindent,akkor én fizetek,nem ő. Hiszen az az én pénzem! Nem az övé! Szóval kötelessége lenne belemenni,hkgy abból fizessen ki mimdent.
2020. máj. 11. 18:53
 18/49 anonim ***** válasza:
87%

Neked meg tisztában kellene lenned a kaució fogalmával.

"kaució (főnév)

Fájl:Kaució.jpg

Vagyoni biztosíték; óvadék. Biztosítékul letétbe helyezett pénzösszeg vagy értékpapír.

A vádlottat kaució ellenében szabadlábra helyezték. A bérbeadó kauciót kér az albérlőtől arra az esetre, ha a bérlő hibájából kár keletkezne a lakásban.

Eredet [kaució < latin: caution (kötelezvény < gondoskodás, előrelátás) < caveo (óvakodik) < görög: khaeo (elhúzódik)]"

2020. máj. 11. 18:57
 19/49 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy a legtöbb szerződésben benne van, ha a bérlő nem fizet, a bérbeadó azonnali felmondással élhet! Persze, felhasználhatja a kauciód egy részét a fennálló közüzemi díjak rendezésére - a bérleti díjra nem köteles -, te meg leadhatod neki a bérlemény kulcsát, és kereshetsz más hajlékot!
2020. máj. 11. 19:00
 20/49 anonim ***** válasza:
87%

Beszarás vagy Kérdező!:D:D:D

"Hiába a vírus is,nem megértő. Nem fogok vele nyájasan beszélni....ezek után."

Második hónapja fizeti a TE rezsidet, bérleti díjat sem tudsz fizetni, de NEM MEGÉRTŐ ???

Mi a büdös francot kellene még csinálnia, hogy te emberi hangot használj vele szemben?

2020. máj. 11. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!