Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Gender hívők hogy viszonyultok...

Gender hívők hogy viszonyultok a vallásos neveléshez?

Figyelt kérdés

A vallásos nevelés ugyanúgy egy torz képet nevel a gyerekbe a világról, mint az általatok elutasított nemi szerepekre történő nevelés.

Érdekes módon sehol sem olvasok arról, hogy meg kellene tiltani a vallásos szülőknek mondjuk egy muszlimnak vagy zsidónak, hogy a vallás szabályai szerint nevelje a gyereket, hiszen az is olyan értelmetlen korlátok közé szorítja a gyereket amelyeknek a mai modern társadalomban nincs létjogosultsága.

2018. nov. 19. 23:49
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
64%

Kedves utolso ajanlom nezz utana jobban ez nem betegseg senem degerenaltsag. Ilyenkor az anyamehben mondjuk pl. a ferfi hiaba biologiailag ferfi, no hormonok jutnak az agyaba es ettol noi agya lesz, a noknel meg ugyanigy, ferfi hormonok jutnak az agyaba es ferfi agya lesz, hiaba a teste biologiailag egy noe. Ez mar egy veleszuletett dolog, mint a homoszexualitas es minden egyeb ilyen. Tajokozodj egy picit mielott ilyen magas lorol beszelnel. Nem ertem miert kell ezt ahhoz hasonlitani, hogy egy ember allatnak gondolja magat.

Az meg foleg nem erv, hogy regen mit gondolt rola a tudomany. Regen olyan is volt, hogy noi hiszteria amit vibratorral “gyogyitottak”. Most akkor az is megallja ma a helyet? A TUDOMANY FEJLODIK (bar ez vallasoseknal nem igaz).

2018. nov. 20. 11:08
 12/58 Mansour ***** válasza:
14%
Szóval van női agy és férfi agy, és ez veleszületett dolog, amin nem lehet változtatni? De akkor hogy jön ez össze azzal, hogy a társadalmi elvárások tesznek valakit nővé vagy férfivá? És akkor mi gond van azzal, ha valaki mondjuk női princípiumról és férfi princípiumról beszél?
2018. nov. 20. 11:27
 13/58 anonim ***** válasza:
86%
Hogy oszinte legyek azert annyira nem vagyok benne a temaban, de undorito dolognak talalom, ha valaki az ilyen embereket legyen az homoszexualis vagy transznemu leelmebetegezi. Mert eleg 3 cikket elolvasni ami mondjuk tudomanyos oldalrol kozeliti ezt meg nem bigott, homofob, vallasi oldalrol es maris tudjuk, hogy ez nem elmebetegseg, nem is a nevelestol fugg hanem veleszuletett dolog.
2018. nov. 20. 11:37
 14/58 Mansour ***** válasza:
24%
Nem én elmebetegeztem, én csak választ szeretnék kapni a kérdésemre, ahelyett hogy lepontozgatnak. A kérdést nem provokációnak szántam, tényleg érdekel a válasz.
2018. nov. 20. 11:53
 15/58 anonim ***** válasza:
61%
Persze en ertem, hogy valaszt szeretnel kapni, de mint irtam is nem mentem bele igazan a temaba, szoval hulyeseget en sem akarok mondani. De peldaul tudok egy dokumentum filmet amiben tenyleg sok erdekes dolgot elmondanak szoval ha tenyleg erdekel azt tudom ajanlani. (Nemek forradalma)
2018. nov. 20. 12:04
 16/58 anonim ***** válasza:
11%

"Kedves utolso ajanlom nezz utana jobban ez nem betegseg senem degerenaltsag. Ilyenkor az anyamehben mondjuk pl. a ferfi hiaba biologiailag ferfi, no hormonok jutnak az agyaba es ettol noi agya lesz, a noknel meg ugyanigy, ferfi hormonok jutnak az agyaba es ferfi agya lesz, hiaba a teste biologiailag egy noe. Ez mar egy veleszuletett dolog, mint a homoszexualitas es minden egyeb ilyen."

Ez egyszerűen nem igaz. A homoszexualitás pszichés betegség, és nem veleszületett, ahogy az esetek kb. 100% mutatja. Továbbá ezt az is bizonyítja, hogy rengetegen gyógyultak már meg ebből a rettenetes betegségből.

A genetikai determináltságot is ki lehet zárni, mivel az egypetéjű ikreknél ha az egyik meleg, a másik csak nagyon alacsony %-ban lesz szintén meleg, ami további bizonyíték a pszichés zavarra.

Ez kissé tudományosabb levezetése a mondanivalómnak, mint a materialista hívőknek a benyögése, hogy "ez vitán felül álló tény" :) Ja és a felelős géneket sem sikerült itt sem megtalálni.

A materialisták nagyon hadilábon állnak a tudományokkal:( Erősen befolyásolja őket a hitük, a világnézetük.

Szerencse, hogy a Biblia nem említi külön a pedofíliát, mint bűn, mert akkor mára az is legitim, modern, elfogadott és követendő veleszületett genetikai determináltság lenne.

Korábban a gyilkosságot is próbálták genetikai alapra terelni, ez nem jött be ...

2018. nov. 20. 12:21
 17/58 anonim ***** válasza:
4%

"A TUDOMANY FEJLODIK (bar ez vallasoseknal nem igaz)."

JA és a híres nagybetűzés, ami frusztráltságra utal. Ha nem tudod kifejezni magad, alátámasztani tudományos érvekkel az állításod, akkor ne vágj bele:)

2018. nov. 20. 12:23
 18/58 anonim ***** válasza:
79%

"van női agy és férfi agy, és ez veleszületett dolog, amin nem lehet változtatni?

Nem nagyon!

Méghozzá úgy néz ki a dolog, hogy MINDENKI női aggyal kezdi, és ez van neki 8 hónapos koráig.

Aztán, HA fiú az illető, ÉS minden rendben van, AKKOR a születés előtt a tesztoszteron átprogramozza az agyát férfi agynak.

Értelemszerűen ha kevés a tesztoszteron, vagy ha egy lány magzatban túl sok a tesztoszteron...

"De akkor hogy jön ez össze azzal, hogy a társadalmi elvárások tesznek valakit nővé vagy férfivá?"

A társadalmi elvárások elég fontosak, és kb. 40%-ban a nevelés a meghatározó egy személyiség kialakulásakor.

2018. nov. 20. 12:30
 19/58 anonim ***** válasza:
77%

“Ez egyszerűen nem igaz. A homoszexualitás pszichés betegség, és nem veleszületett, ahogy az esetek kb. 100% mutatja. Továbbá ezt az is bizonyítja, hogy rengetegen gyógyultak már meg ebből a rettenetes betegségből.”

Mutass egy embert aki “kigyogyult” belole. Ja es az nem er ha vallasoss es o csak megtert.

2018. nov. 20. 13:08
 20/58 anonim ***** válasza:
87%

És,akik egy természet feletti lényben hisznek,őket minek neveznéd?

Ők nem elmebetegek?

2018. nov. 20. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!