A Mennyországban is van rossz, bűn, szabad akarat?
"a materialisták értelmetleségét mutatja. Elmondtuk ezerszer, ti mégis ezt a marhaságot hajtogatjátok. Tudod, ha a strucc a földbe dugja a fejét, attól még nem fog megmenekülni a ragadozó elől:)"
Sajnos a vallásosak azok, lényegében éppen Te, aki(k) értetlen(ek).
A struccpolitika pontosan rátok jellemző.
Ha egyszer a mennyország a kívánatos állapot, akkor miért nem azzal kezdte a teremtést?
Minek teremtett halandó embert, ha úgyis meghal?
Minek a sok, bűn, gonoszság, szenvedés, ha a végén mindet majd megszünteti?
Egyszerűen erre a világra semmi szükség, se a Bibliára, se a keresztényekre, se Ádámra, meg Évára.
Nem kellenek emberek, hanem megteremtheti mindjárt a csodás mennyországot, ami úgyis a végcél és bele a lelkeket, amilyet szeretne.
Hozsánna - irány az örökkévalóság!
Mi a halálnak szenved itt a végítéletig ilyen semmi értelme világgal?
Kinek kell ez?
Egy bűnös világ, ahol tobzódik a gonosz?
Minek!?
"Tudta volna, csak nem akarta. Másodjára megcsinálja, ne aggódj:) Én pontosan megértettem, hogy mi miért történt így."
Ezt megosztanád esetleg mással is?
#Anahystor
Hát nem, úgy tűnik csak valami szájhős kiskamaszról van szó. Kíváncsiságból rákérdeztem privátban is, ott már le is tagadta a saját állítását is. Kijelentette hogy ez a világ tökéletesre lett teremtve és kész, a kérdést meg már amúgy is milliószor megválaszolta. Csak ugye ennek a millió válasznak a linkjeit mind elfelejtette időközben, gondolom, van ilyen :D
Tudod, itt sajnos ez az általános tendencia. Nagyzoló kijelentések, majd néhány silány próbálkozás a tarthatatlan kijelentések védelmében, azután eltűnnek a hátsó ajtón, és addig elő se kerülnek, míg egy másik kérdés kapcsán elő nem hozakodnak egy másik bődületes ostobasággal!
Például az egyik kedvencem: "A tudomány se senki se azok akik nagyképüen okoskodnak és próbálkoznak Istent cáfolni, senki nem tud előállitani se lelket se vizet se vért!"
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr.. (#51)
Némi vita után a víz előállíthatóságáról a kedves partner köszönés nélkül balra el...
Ennyi tudással felvértezve tényleg érdemes az ilyen embereknek itt hozzászólni a kérdésekhez, sokat lehet belőle tanulni!!!
16#
Miért kell mindig lepontozni a veled nem egyetértőt?
Amúgy a menyországban lehet akár gyilkolászni is, annyi értelme lesz, mint a számítógépes játékokban, mivel csak akarnod kell és semmissé teheted a megtörténteket, minden kívánságod teljesülhet, de mivel nem száll meg a gonosz, nem is akarsz rosszat tenni.
"Amúgy a menyországban lehet akár gyilkolászni is, annyi értelme lesz, mint a számítógépes játékokban, mivel csak akarnod kell és semmissé teheted a megtörténteket, minden kívánságod teljesülhet, de mivel nem száll meg a gonosz, nem is akarsz rosszat tenni."
Ha ez így lenne, akkor szerinted elsőre miért olyan világot teremtett Isten ahol megszáll a gonosz és rosszat akarsz tenni?
Jogos, ez meg a másik.
Egyik mennyországlakó a teljes csöndet és nyugalmat szeretné, másik pedig a vég nélküli zenét, táncot, mulatozást. Bármelyikük kívánsága teljesül, a másiknak a Mennyország maga lesz a Pokol.
Ém halálom után nem a mennybe kerülök, hanem egy másik világba, ahol kalandorként fogok élni. Lesz egy kardom, meg magyon gyors leszek. Szerzek magamnak egy szerelmet, aki meghal ezért badass harcos kalandor leszek, akit nem érhet el senki.
Nekem ezt jelenti a menyország. Ha nem ezt kapom, akkor pokolra jutottam, ami nem baj, mivel befogok hódolni a Sátánnak, mert jó fej ő a barátaival. És én leszek a pokol új ura.
Lehet mondani, hogy csak viccelődök, de ilyenekről napi több órát is szoktam gondolkodni, lehet könyvet is fogok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!