Hívő emberek, ebben is találtok rosszat (lent)?
Nekem Gábriel Arkangyalt adta ki és szinte szóról szóra igaz amit írtak.
Ebbe hogy tudtok belekötni?
egy csomó kérdés felelt törölve lett az oldalról, az is, amelyben a kérdező elvakultnak, birkának stb nevez engem (két mondat után)
Nem tudom milyen jogon alkot ítéltet 1 milliárd emberről, és a 2000 éves európai kultúrát meghatározó kereszténységről, de ez az ő baja lesz - ő lesz ezért ítélet alá vonva, engem nem érint ez.
De ha mindenképpen valláskritikát akarsz gyakorolni - két műköröm kialakítás és lakkozás között-, akkor cicafül nem így kell azt tenni, hogy egy bulvár cikket behánysz és mindenkit lehordasz.
Akkor térjünk a tárgyra: valláskritika indulhat például úgy, hogy elolvasod ezt: S. THOMAE DE AQUINO OPERA OMNIA
Sancti Thomae de Aquino, Summa Theologiae
Majd kiemeled azokat a tételeket, amelyekkel nem értesz egyet, indoklással és kifejtéssel miért, és idehozod megvitatásra.
Jó munkát!
Ha valamiben, ebben bizonyára segít neked Gábriel arkangyal!
"Az angyaloknak 3 elrendezése van.
A Kerubok, a szeráfok, és a hírvivő angyalok.
Ark angyal pedig egy van, Mihály fejedelem, Isten Fia, akit a Földi neve alapján Jézusnak nevezünk."
Szegény Zsidó levél szerzője az egész első fejezetet azért írta, hogy cáfolja, hogy Jézus angyal, erre tessék:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!