Hívő emberek, ebben is találtok rosszat (lent)?
Figyelt kérdés
Nekem Gábriel Arkangyalt adta ki és szinte szóról szóra igaz amit írtak.
Ebbe hogy tudtok belekötni?
2018. okt. 15. 11:50
1/52 anonim válasza:
Nekem is minden emberre igaz általánosságokat ad ki, de ennek sem dőlök be. Kb. annyit ér, mint a Nők lapja napi horoszkópja:)
2/52 anonim válasza:
kb 4-en állunk ezen a %-on. De hát hiába, a látnok, az látnok. És tényleg, még búcsúzóul - mert könnyes búcsút veszünk hamarosan egymástól - mit vársz erre a giccses, pletyka újságban megjelent cikkre? mi lenne, amit 100%-ra értékelnél? /beírom, be én, legyen jó napod!
3/52 anonim válasza:
Én egy másik 67%-os vagyok, de csak erősíteni tudom, hogy ökörség az egész.
Mellesleg nekem csütörtökre valami transformesből vett nevet dobott ki.
"ő az egyetlen angyal, akiről azt gondolják, hogy Isten házasságot kötött közötte és a Föld között"
Mint kiderült eme "remek" oldalról, egyedül ez a transformerses angyal aki meghágta a Földet. Csak tudnám hogy hághat meg valaki egy bolygót.
Tényleg van aki ezt a fost benyalja?
4/52 anonim válasza:
7+ Én el sem olvasom, ellenben megítélem, mert már az oldal is ahonnan szedett, erősen szennyezett és abszolút okkult.
5/52 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod😂
2018. okt. 15. 13:50
6/52 A kérdező kommentje:
Nem kértek kolompot a nyakatokba?
Mert nagyon jó kis birkák vagytok.
2018. okt. 15. 13:51
7/52 anonim válasza:
Jobb napokat neked, mert mint látható magadon kívül tartózkodsz, azért próbálsz így kompenzálni:)
8/52 A kérdező kommentje:
Neked is, 7User.
2018. okt. 15. 14:00
9/52 anonim válasza:
"Nem kértek kolompot a nyakatokba?
Mert nagyon jó kis birkák vagytok."
Kolompot ugyan nem kérünk, de köszi, ha szerinted jó bárányai vagyunk az Úr Jézusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!